Stiri externe

O mai tii minte pe Rory din „Gilmore Girls”? Actrita s-a maritat in secret weekendul trecut!

Scris de Christian Stan

Alexis Blendel, actrita cunoscuta publicului roman din serialul „Gossip Girl”, nu mai este acum o pustoaica. Alexis s-a casatorit weekendul trecut cu actorul Vincent Kartheiser, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Mad Men”.

alexis-bendel

Rory din „Gilmore Girls” a devenit acum o femeie maritata. Actrita Alexis Blendel si Vincent Kartheiser si-au unit destinele weekendul trecut in cadrul unei ceremonii private desfasurate la Ojai Rolling Thunder Ranch, proprietate exclusivista situata in apropierea orasului Los Angeles.

Alexis si Vincent s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Mad Men” in anul 2012, cand Alexis a avut un rol episodic jucandu-o pe amanta personajului jucat de Vincent. Intre cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar logodna a venit in luna martie a acestui an.

Alexis si Vincent si-au dorit o ceremonie intima, departe de ochii presei, iar la eveniment au luat parte multi dintre actorii care joaca in serialul „Mad Men”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu