Style Radar

Alexandru Ciucu si Helvetia, cum se imbina croitoria cu ceasurile elvetiene

Scris de Alexandru Manea

Colaborarea dintre Helvetia Luxury Watches si Alexandru Ciucu a luat nastere ca urmare a stabilirii unor valori comune, cultivate pentru clientela fiecarui partener, dar si ca urmare a dorintei de a oferi publicului o experienta unica prin care sa cunoasca tainele unui outfit perfect accesorizat si potrivit pentru diferite momente.

Intr-un prezent dominat de varietate, publicitate si consumatorism, Helvetia Luxury Watches si Alexandru Ciucu au ramas fideli calitatii pe care o pun la dispozitia clientilor sai prin fiecare produs in parte. Fie ca vorbim despre un ceas sau un costum, acestea sunt rezultatul a zeci, chiar sute de ore de munca, atentie, indemanare in arta orologeriei sau a designului si croitoriei.

De aceea, traditia cu care se mandresc cei doi parteneri este una insemnata. Istoria indelungata a brandurilor din portofoliul Helvetia si cea a Atelierului Alexandru Ciucu stau marturie pentru produse premium, realizate dupa nevoile si cerintele fiecarui client in parte si dupa cele mai inalte standarde.

alexandru-ciucu-helvetia-2

Stilul masculin sau feminin este diferit la o persoana la alta, indiferent daca vorbim de haine sau accesorii, iar atentia la detalii care se acorda fiecarei creatii, ceas sau tinuta, este unul dintre primele aspecte comune care au constituit baza acestei colaborari.

Fiecare ceas Swiss-made este un ansamblu cu detalii care se intrepatrund perfect pentru a crea acel accesoriu unic, personal, care tinde spre perfectiune si care va insoti purtatorul in toate momentele importante din viata sa. La fel de intampla si cu un costum Alexandru Ciucu. Intr-o abordare moderna, dar pastrand valorile costumelor de calitate, niciun amanunt nu este trecut cu vederea inainte de a prezenta produsul final.

alexandru-ciucu-helvetia-3 alexandru-ciucu-helvetia-4 alexandru-ciucu-helvetia-5

Luand in considerare aceste aspecte, noul catalog, Toys and Tales 2016, va prezinta colectia de costume Alexandru Ciucu asortate cu ceasurile sau bijuteriile potrivite.

alexandru-ciucu-helvetia-9 alexandru-ciucu-helvetia-8 alexandru-ciucu-helvetia-7 alexandru-ciucu-helvetia-6

Lasati-va inspirati de aceste idei de asociere si alegeti varianta care vi se potriveste cel mai bine. Iar, oricand aveti nevoie de un sfat, specialistii Atelierului Alexandru Ciucu si Helvetia Luxury Watches va stau la dispozitie!

Helvetia Luxury Watches este o companie noua in lumea ceasurilor, a bijuteriilor si a accesoriilor.

Logo-ul nostru este tourbillion-ul si crucea elvetiana in mijlocul sau. Tourbillon-ul reprezinta ceva unic, o complicatie speciala in lumea orologeriei si, chiar daca nu se vede, este nevoie de circa 100 de piese individuale pentru a-l construi.

Acelasi lucru se intampla si in Helvetia Luxury Watches. Suntem o companie noua, dar echipa noastra are impreuna peste 100 de ani experienta in lumea ceasurilor si bijuteriilor. Crucea elvetiana din logo-ul nostru reprezinta steagul Elvetiei si calitatea “swiss made”. Acest nivel al calitatii il veti regasi, de asemenea, la Helvetia Luxury Watches, din momentul in care ne treceti pragul si dupa serviciile post-vanzare.

colectie-alexandru-ciucu-toys-tales-2016-7 colectie-alexandru-ciucu-toys-tales-2016-6

Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu a luat fiinta ca urmare a unei bogate traditii si experiente in domeniul costumului barbatesc, dar si din dorinta de a aduce pe piata din Romania o contributie in educatia stilului vestimentar masculin, fiind astazi cel mai mare atelier de costume la comanda din Romania. Cei mai buni artizani din tara va asteapta sa ne treceti pragul pentru a incerca experienta costumului facut la croitor, “asa cum se facea odata”, dar cu materiale, croiala si abordare moderna.

Alexandru-Ciucu-designer

Helvetia Luxury Watches
www.helvetia.com.ro
office@helvetia.com.ro
Facebook: www.facebook.com/helvetialuxurywatches/
Instagram: https://instagram.com/helvetialuxurywatches

Atelier Alexandru Ciucu
www.alexandruciucu.ro/
alexciucu@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Alexandru.Ciucu

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu