News Style Radar

Alexandru Ciucu, prezentare de exceptie la Monte Carlo! Doamnele din Principat, impresionate de costumele sale feminine!

Scris de Sorin Dutoiu

Alexandru Ciucu a prezentat noua colectie “Lady vs Gentleman 2013” in premiera la Monte Carlo, in cadrul propriului eveniment exclusivist organizat in incinta Hotel de Paris sub inaltul patronaj al Casei Regale a Romaniei.

alexandru-ciucu-monte-carlo-11

La expozitia colectiei mixte de costume elegante au participat peste 100 de invitati de seama, printre acestia numarandu-se Alteta Sa Regala Principele Nicolae de Romania, Ministrul Culturii din Monaco si Consulul Braziliei din Monaco.

Linia vestimentara semnata Alexandru Ciucu a fost apreciata de invitati pentru conceptul aparte, calitatea materialelor, corectitudinea croielii si atentia deosebita asupra detaliilor.

alexandru-ciucu-monte-carlo-principele-nicolae-2

“Prezenta a fost chiar mai numeroasa decat cea de anul trecut cand am avut prima prezentare la Monte Carlo. Multi dintre invitati stiau deja de evenimentul din 2012 si au venit acum in cunostinta de cauza.

Ceea ce m-a bucurat insa foarte mult a fost prezenta in majoritate feminina si faptul ca prima mea colectie de dama a fost apreciata in Principat. Spre deosebire de anul trecut, in 2013 am preferat sa fac o expozitie de costume in locul unei prezentari clasice pentru a le da astfel ocazia invitatilor sa priveasca indeaproape detaliile colectiei”, declara Alexandru Ciucu.

alexandru-ciucu-monte-carlo-9

alexandru-ciucu-monte-carlo-10

Expunerea colectiei a fost urmata de un cocktail pe superba terasa a Hotel de Paris de unde se poate admira portul si palatul princiar din Monaco.

Activitatea designerului Alexandru Ciucu in Monaco contribuie cu succes la construirea unei imagini pozitive a Romaniei in Principat.

alexandru-ciucu-monte-carlo-13

alexandru-ciucu-monte-carlo-14

alexandru-ciucu-monte-carlo-15

“Cred ca astfel de evenimente pot schimba in bine imaginea Romaniei in exterior, mai ales intr-un loc precum Monaco unde se intalnesc cei mai importanti oameni din toata lumea. Am fost placut impresionat sa vad ca la acest eveniment au reusit sa ajunga si cativa romani care traiesc in Monaco si care auzisera din presa de aceasta prezentare. Au cerut detalii si au venit, lucru care m-a bucurat foarte mult, mai ales ca fiecare dintre ei este un tanar de succes in domeniul sau. In acest mod si cu astfel de oameni cred ca se poate ameliora imaginea Romaniei in Europa”, marturiseste Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu Show 67

Fuziune discreta intre prestanta costumului masculin si eleganta croielii feminine clasice, noua linie vestimentara include costume masculine de Business, Leisure si Ceremonie si, pentru prima data in cariera designerului, tinute feminine de Business si Ceremonie.

Alexandru Ciucu Show 52

Omagiu adus legendarei Coco Chanel, la aniversarea a 130 de ani de la nasterea ei, colectia este inspirata si de experientele stilistice pe care Alexandru Ciucu le-a trait si asimilat in lunile in care a locuit in Monte Carlo.

In luna februarie a anului trecut, Alexandru Ciucu a prezentat colectia “L’Homme.Roi 2012”, la Hotel de Paris in Monte Carlo, devenind astfel primul designer roman care organizeaza un show de moda in Principatul Monaco.

alexandru-ciucu-monte-carlo-1

Peste 100 de invitati din sfera diplomatiei, a modei, jurnalisti, politicieni si oameni de afaceri au urmarit, pret de 30 de minute, un spectacol de eleganta 100% romanesc.
Alexandru Ciucu a devenit in ultimii doi ani o prezenta obisnuita in principatul de pe Coasta de Azur.

Alexandru-Ciucu-brad-Monte-Carlo-Printul-Albert-2

In luna decembrie a anului trecut, designerul a participat, in premiera pentru Romania, alaturi de mari case de moda internationale precum Chanel, Dior, Prada, Cartier, Gucci, Valentino, Bulgari, la renumitul festival caritabil al brazilor de la Monte Carlo.

Alexandru-Ciucu-brad-Monte-Carlo-3

Creatia lui, un brad stilizat din globuri aurii aplicate pe catifea rosie, inacadrate de o rama aurie pe suport de lemn imbracat in organza, a fost licitata si achizitionata de insusi Principele Albert de Monaco. Creatia designerului Roman se afla in prezent in Palatul Princiar din Monaco.

Alexandru Ciucu Show 23

Alexandru Ciucu este cel mai cunoscut designer de costume masculine premium din Romania si furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei. Creatiile sale vestimentare sunt apreciate, mai nou, si peste hotare, in special pe Coasta de Azur, singurul loc din Europa care reuneste elitele mondiale din toate domeniile: reprezentanti ai monarhiilor, oameni de afaceri, actori, artisti, oameni politici, designeri si sportivi.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu