News

Alexandru Ciucu a creat costume englezesti pentru Jaguar!

Scris de Christian Stan

Alexandru Ciucu, furnizorul Casei Regale a Romaniei, a pus in scena, marti seara, o prezentare de costume masculine Premium, cu inspiratie englezeasca, odata cu lansarea noului model Jaguar XF, la Iasi.

Designerul Alexandru Ciucu a fost invitatul special al evenimentului de lansare al noului model Jaguar XF de la Iasi, event care a adunat laolalta toata crema high-life-ului iesean.

„Am prezentat  ‚Vanity.Him’, o colectie de inspiratie retromodernista pe care o consider cea mai potrivita cu conceptul Jaguar. Sunt incantat de acest parteneriat cu Jaguar deoarece consider ca eleganta british a acestei masini se regaseste in stilul creatiilor mele”, declara Alexandru Ciucu.

Designerul este din ce in ce mai ofertat de britanici. La targul Premiere Vision de la Paris, Ciucu a primit o comanda surprinzătoare: un smoking identic cu cel purtat de Printul William la petrecerea data cu ocazia nuntii sale cu Kate Middleton.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu