News

Alexandru Ciucu, inspirat de Iulia Albu! Si-a luat pauni de fita si ou de strut in catifea rosie! VIDEO

Scris de Administrator

Alexandru Ciucu urmeaza trendul lansat de Iulia Albu, cea care isi face aparitia in public alaturi de o gaina de rasa. La invitatia lui Catalin Maruta, designerul si-a achizitionat, la randul lui, un paun si o paunita cu care si-a facut aparitia in emisiunea Happy Hour.

alex-ciucu-pauni-8

Sub pretextul ca “showbiz-ul romanesc se umfla in pene”, Alexandru Ciucu le-a prezentat telespectatorilor pe cei doi pauni carora le-a si gasit doua nume haioase, cu tenta fashionista. Mai exact, unul este Antigel Versace, iar celalalt, Stelica Cerutti.

“Pe primul l-am uitat din greseala noaptea in curte, in frig, si a dovedit ca e rezistent si nu a inghetat, iar al doilea s-a visat tot timpul o stea”, a spus el.

pauni-alex-ciucu

Celor doua inaripate, designerul le-a confectionat costume speciale din stofa, realizate in propriul atelier. Mai mult, Ciucu si-a facut aparitia si cu un ou de strut bine protejat de un material din catifea, reprezentand viitoarea lui pasare de companie, pe care l-a numit Jimmy Choo Choo.

Aparitia designerului alaturi de cele trei pasari de companie a starnit amuzamentul Iuliei Albu care a tinut sa precizeze ca paunii lui Ciucu si gaina ei, Lou Lou, sunt foarte bine crescute, nu fac galagie si respecta tendintele vestimentare.

Ca si completare, Alexandru Ciucu a declarat ca paunii lui au toate sansele sa intre in reviste la categoria “Bine imbracati” ghidandu-se dupa aprecierile Iuliei Albu.

Scrie un comentariu