News

Alexandru Ciucu a fost desemnat furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru inca trei ani! Designerul, ridicat la rangul de maestru!

Scris de Alexandru Manea

Alexandru Ciucu a primit sambata un nou titlu de furnizor al Casei Regale a Romaniei multumita serviciilor impecabile oferite incepand cu anul 2010 si pana in prezent. Designerul a fost ridicat la rangul de maestru si va asigura astfel vestimentatia membrilor familiei Regale pentru inca trei ani.

Alexandru Ciucu -furnizor Casa Regala 2

Alexandru Ciucu a participat la ceremonia speciala, organizata la Palatul Elisabeta, unde ASR Principesa Margareta si ASR Principele Radu au felicitat reprezentantii companiilor ce vor oferi servicii Casei Regale in urmatorii trei ani.

“Majestatea Sa Regele Mihai al Romaniei, prin Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, reinnoieste titlul de furnizor regal Maestrului Alexandru Ciucu pentur o perioada de inca trei ani”, se arata in mesajul emis de Casa Regala.

Alexandru Ciucu -furnizor Casa Regala 3

De altfel, textul inscriptionat pe diploma inmanata aminteste calitatea produselor realizate de Alexandru Ciucu.

“Domnul Alexandru Ciucu primeste calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, pentru produse vestimentare barbatesti pe baza recomandarii facute Majestatii Sale si Familiei Regale de catre comitetul particular de experti si in temeiul livrarii de produse catre Casa Regala de mai bine de un an de zile”.

Alexandru Ciucu -furnizor Casa Regala 1

“Sunt incantat de aceasta titulatura de Maestru, cu atat mai mult cu cat vine din partea Regelui. Nu stiu faca oficial inseamna altceva decat o recunoastere a meritelor profesionale, insa pe plan emotional inseamna foarte mult pentru mine.Am retrait aceleasi emotii ca si atunci cand am primit pentru prima data titlul de furnizor. Ceremonia s-a tinut intr-un cadru idilic pe espalanada din fata Salii Regilor de la Palatul Elisabeta. Toti cei invitati aveau un aer solemn si au respectat cu sfintenie algoritmul cutumelor regale”, declara designerul.

Alexandru Ciucu a realizat, in ultimii ani, vestimentatii pentru toti membri Casei Regale, mai putin pentru Majestatea Sa Regina Ana. MS Regele Mihai, ASR Principele Radu si ASR Printul Nicolae au imbracat creatii Ciucu la evenimente private si oficiale, printre care cele doua nunti regale din 2012 (Printul William cu Kate Middleton si Printul Albert de Monaco si Charlene Wittstock), precum si la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Alexandru Ciucu -furnizor Casa Regala 5

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Acordarea acestui titlu implica un inalt standard al produselor si al serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Alexandru Ciucu -furnizor Casa Regala 7

Alexandru Ciucu detine Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu si a lansat in ultimii ani colectii vestimentare masculine si, mai nou, faminine, apreciate atat in tara, cat si peste hotare, in special in Monaco, Principatul in care a avut pana in prezent, doua prezentari de moda, in premiera pentru un designer roman.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu