ADPM Coffee Break Evenimente Style Radar

Alexandru Ciucu a inaugurat noul atelier unde ofera cea mai sofisticata experienta bespoke

Scris de Alexandru Manea

Designerul Alexandru Ciucu a inaugurat noul atelier printr-un eveniment exclusivist la care au participat cei mai importanti clienti, dar si persoane publice, prieteni ai creatorului: Ciprian Marica, Andreea Berecleanu si Mihai Albu.

Alexandru Ciucu a inaugurat noul atelier unde ofera cea mai sofisticata experienta bespoke

Invitatii au putut admira creatiile vestimentare ale designerului si au descoperit in premiera tesaturile noii sale colectii ce va fi lansata anul viitor.

In noul atelier, situat intr-o vila de epoca, pe strada Belgrad din Bucuresti, cunoscutul designer va oferi cea mai sofisticata experienta bespoke, celor care isi doresc un costum la comanda.

Alexandru Ciucu si Ciprian Marica

Tranzitia la noua locatie, dupa multi ani petrecuti in incinta celebrei fabrici de costume Apaca, a fost incarcata de emotie.

“Mi a fost destul de greu sa ma mut din vechea locatie, fiind foarte atasat emotional de locul acela. Acolo a lucrat costume si bunica mea si inca mai lucreaza tata. A trebuit sa fac insã acest pas pentru ca locul nu mai corespundea cu imaginea pe care am construit-o in timp si cu standardele clientilor nostri. Am ales sa mutam Atelierul intr-o superba vila din Dorobanti, un cartier celebru pentru high-life-ul bucurestean. Ne-am apropiat in acest fel, la propriu, de majoritatea clientilor nostri”, declara Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu si Andreea Berecleanu

Noua locatie aduce un plus experientei exclusiviste de tip bespoke pe care designerul le-o ofera clientilor sai.

“Experienta luxury se pastreaza, clientii avand parte in continuare de cele mai ridicate standarde de calitate in ce priveste executia costumelor sau nivelul serviciului de protocol. Contextul insa in care se intampla aceasta experienta contureaza mult mai bine savoarea aristocratica a “mersului la croitor”. In plus, fata de vechea locatie am amenajat si un spatiu in totalitate privat, special pentru clientii care isi doresc discretie”, adauga Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu

Alexandru Ciucu si Mihai Albu

Dat fiind exclusivismul locatiei, designerul intentioneaza sa transforme spatiul intr-un loc de evenimente restranse.

“Mi-ar placea sa devina un spatiu boem-aristocrat, un loc de intalnire al oamenilor de calitate unde seara sa putem sta relaxati sa schimbam o idee, sa degustam o sampanie rara sau sa vedem o piesa de teatru live in regim privat. Daca aceste intalniri ar deveni reale, mi-ar placea sa se numeasca Serile lui Ciucu”, spune designerul.

Sorin Dutoiu (YOLO Media) si Alina Sorescu

Alexandru Ciucu este cel mai apreciat designer de costume masculine din Romania, realizate la comanda, in regim bespoke.

Alexandru Ciucu este, inca din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei. In anul 2013 a fost ridicat la rangul de Maestru, multumita creatiilor sale vestimentare si a serviciilor de Inalta Croitorie oferite.

Alexandru Ciucu a realizat in ultimii ani vestimentatii pentru MS Regele Mihai si ASR Principele Radu, precum si pentru presedintele Klaus Iohannis.

La nivel international, Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgarilor, dar si multi oameni de afaceri de pe Riviera Franceza au ales sa poarte costume realizate la comanda de Alexandru Ciucu.

Noua colectie Alexandru Ciucu, lansata printr-un eveniment exclusivist

Scrie un comentariu