Stiri Interne

Alexandru Ciucu a fost numit Furnizor al Casei Regale pentru inca trei ani

Scris de Alexandru Manea

Designerul vestimentar Alexandru Ciucu a primit al patrulea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Creatorul de costume bespoke va realiza tinutele membrilor Casei Regale pentru inca trei ani. Colaborarea dateaza deja din 2010, cand Alexandru Ciucu a primit primul astfel de titlu.

Alexandru Ciucu a fost numit Furnizor al Casei Regale pentru inca trei ani

Ceremonia de inmanare a celui de-al patrulea titlu s-a derulat in Sala Tronului din Palatul Regal, in premiera fata de editiile anterioare ce au avut loc la Palatul Elisabeta. La eveniment au fost prezenti Majestatea Sa Margareta a Romaniei Custodele Coroanei, care i-a inmanat designerului diploma, precum si Altetele Lor Regale Principele Radu al Romaniei, Principesa Sofia si Principesa Maria.

Alaturi de Alexandru Ciucu au fost tatal acestuia, sotia, Alina, apropiati si parte a echipei de la atelier cu care imparta aceasta inalta distinctie profesionala.

„Titlul de Furnizor al Casei Regale presupune, in primul rand, responsabilitatea de a garanta calitatea tinutelor solicitate de Familia Regala, disponibilitatea de a raspunde si a livra mereu, in timp util, oricaror cerinte vestimentare si, mai ales, sa fii capabil de a face aceste lucruri pe termen lung. Conditiile de colaborare cu Casa Regala raman neschimbate si la fel de confidentiale. Titlul de furnizor se acorda initial pentru o perioada de trei ani si, ulterior, in cazul reinnoirii, prelungirea se face tot pe trei ani”, explica designerul Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu este, inca din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei. In anul 2013 a fost ridicat la rangul de Maestru, multumita creatiilor sale vestimentare si a serviciilor de Inalta Croitorie oferite.

Alexandru Ciucu a realizat in ultimii ani vestimentatii pentru MS Regele Mihai si ASR Principele Radu, precum si pentru presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

La nivel international, Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgarilor, dar si multi oameni de afaceri de pe Riviera Franceza au ales sa poarte costume realizate la comanda de Alexandru Ciucu.

Scrie un comentariu