Uncategorized

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Scris de Alexandru Manea

Gigi Becali se pregateste pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali si ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comanda costume de cea mai inalta calitate.

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Astfel se face ca Becali va purta azi un costum cu revere din matase dintr-o țesatura speciala, iar Mihai Mincu a comandat trei costume cu detalii spectaculoase. Creatorul de costume bespoke, Alexandru Ciucu, explica in ce mod a realizat vestimentațiile clienților sai.

“Ma ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani si sunt mandru de acest lucru pentru ca este unul dintre clienții care stiu cel mai bine sa puna in valoare ținutele pe care le cream. Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales sa comande un costum cu revere din matase dintr-o țesatura speciala: negru mat cu dunga mov inchis, cu un discret efect de stralucire. Vesta, din acelasi material, este la doua randuri, cu sase nasturi, acelasi model pe care il poarta deobicei. 

Foto: Click

Ginerele, Mihai Mincu, are trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vesta la doua randuri si nasturi aurii pentru cununia civila, iar pentru cununia religioasa a ales un smoking ivoire cu revere din matase si vesta neagra din cea mai prețioasa matase brocart. Seara va purta un smoking negru, iar pantalonii vor avea vipusca din matase. 

Ca o particularitate, atat George Becali cat si ginerele sau au comandat pentru acest eveniment camasi din matase cu plisee, facut manual in Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu”, declara designerul Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a realizat noile uniforme ale Armatei Romane

Alexandru Ciucu este, inca din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei. In anul 2013 a fost ridicat la rangul de Maestru, mulțumita creațiilor sale vestimentare si a serviciilor de Inalta Croitorie oferite. 

Alexandru Ciucu a realizat in ultimii ani vestimentații pentru MS Regele Mihai si ASR Principele Radu, precum si pentru presedintele Klaus Iohannis.

 

La nivel internațional, Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgarilor, dar si mulți oameni de afaceri de pe Riviera Franceza au ales sa poarte costume realizate la comanda de Alexandru Ciucu.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu