News

Alexandru Ciucu: “Sper ca Lady Kate sa fie a doua Lady D”

Scris de Sorin Dutoiu

Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, spera ca sotia Printului William, Kate Middleton, sa ajunga cel putin la fel de iubita precum Printesa Diana.

Desinerul roman considera ca noua printesa este indeajuns de puternica pentru a putea infrunta cu succes toate dificultatile ce i se vor ivi in cale atat de la Curte cat mai ales prin prisma expunerii ca persoana publica de un asemenea rang.

Alexandru Ciucu este astazi  invitat, timp de 10 ore, la cele mai urmarite emisiuni TV din Romania pentru a comenta in direct nunta regala, atat din punctul de vedere al vestimentatiei, cat si al organizarii evenimentului in sine. Designerul va fi prezent la Acasa TV, Antena 1, Antena, Money Channel si Realitatea TV.

“The King is dead. Long live the King. Scriu aceste randuri pentru ca alaturi de o lume intreaga imi doresc din tot sufletul ca astazi 29 aprilie 2011 sa regasesc intr-un fel sau altul la bratul printului William, personalitatea Dianei cea care a fost un simbol sub toate aspectele frumusetii feminine.

Stiu ca ar fi o utopie sa sper ca Lady Kate va fi o a doua Lady D, cred  chiar ca ar fi o eroare incomensurabila cu implicatii majore in toate mediile sociale si politice ca domnisoara Middleton sa incerce asa ceva.

Tocmai asta va fi si marea dificultate pe care Katherine o va avea de infruntat si anume cum sa fii mai frumoasa, mai buna, mai desteapta, mai simpatica si mai calda decat Diana fara sa fii totusi ca ea.

De altfel, cred ca Lady D a reusit sa fascineze marele public in primul rand pentru ca parea vulnerabila in tot acest scenariu regal. Ea il iubea pe printul Charles si atat. Parea ca nu-si doreste decat o familie in cadrul careia sa fie fericita.

Din pacate, destinul sau avea sa fie dureros si avea sa se incheie tragic, ca o incununare a intregului sacrificiu pe care il facuse in plan personal. Tragicul situatiei este amplificat de faptul ca deznodamantul se intampla tocmai cand parea ca isi gasise fericirea. Va ramane in istorie ca un simbol al inocentei sacrificat pe altarul lucrurilor concrete. Viata ei a fost o poveste si va deveni o legenda cu sfarsit nefericit asemeni printesei Sisi si reginei Maria-Antoaneta.

Kate Middleton are, insa, dupa parerea mea, o alta poveste de spus. Mi se pare indeajuns de puternica – poate si datorita mediului si conditiei sociale in care a crescut – pentru a putea infrunta cu succes toate dificultatile ce i se vor ivi in cale atat de la Curte cat mai ales prin prisma expunerii ca persoana publica de un asemenea rang.

Ceea ce nu stiu, este insa cum va putea face acest lucru. Va avea nevoie de multa gratie divina care sa-i ofere momente indeajuns de importante pe care ea sa stie le depaseasca cu tact, eleganta si fermitate. In plan personal va trebui sa aiba suficient de multa putere sa puna mereu familia pe primul plan cu atat mai mult cu cat in familia regala britanica au fost nu mai putin de patru divorturi in ultimii 50 de ani.

Altfel, consider ca viitoarea printesa are toate calitatile necesare pentru pozitia sociala care i se acorda astazi. Si mai cred ca marele public va fi pe deplin satisfacut doar cand Lady Kate va implini destinul pe care toti il doream Dianei, acela de a fi Regina.

In incheiere imi doresc ca aceasta nunta sa readuca acea aura de distinctie si sublim asupra Casei Regale britanice dar si asupra regalitatii in general pentru ca regalitatea sa redevina in constiinta noastra acel vector-reper al valorilor civice, sociale si de familie care la acest inceput de mileniu pare ca au fost abandonate.

Casa de piatra, Kate si William!”

Acestea sunt gandurile designerului Alexandru Ciucu vis-a-vis de marele eveniment care va tine azi in fata televizoarelor si conectati la internet miliarde de oameni, ganduri asternute si pe blogul lui personal, http://www.alexandruciucu.ro/blog.html

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu