Stiri Interne Video

Alexandra Ungureanu a lansat un nou videoclip! Iata cum promoveaza Romania prin muzica!

Scris de Administrator

Alexandra Ungureanu s-a alaturat unui proiect extrem de interesant, o campanie muzicala inedita, denumita „Music in pROgress”, menita sa promoveze unele dintre cele mai frumoase, dar mai putin conscute, locuri turistice din Romania. Artista a lansat astazi, impreuna cu Nora Denes Symphonical, un videoclip filmat la Baia Mare. Piesa este o reinterpretare intr-o maniera unica a hit-ului „Deja Vu”, cantata in varianta originala de Grasu XXL si Ami.

alexandra-ungureanu-deja-vu

Alexandra Ungureanu lanseaza astazi, alaturi de Nora Denes Symphonical, un nou videoclip, primul din cadrul proiectului pop-simfonic „Music in pROgress„, filmat in luna aprilie, la Baia-Mare.

alexandra-ungureanu-deja-vu2

Campania muzicala este prima de acest fel din Romania si isi propune sa spuna povestea unor locatii turistice unice in tara, dar mai putin cunoscute publicului larg. Initiativa este sustinuta muzical de cateva piese pop, orchestrate intr-un mod cu totul original, intr-o maniera simfonica.

alexandra-ungureanu-deja-vu3

Lansarea videoclipului marcheaza o premiera atat in cariera artistului, cat si pe piata muzicala din Romania.

„Am anticipat faptul ca si la noi incepe sa se poarte fusionul muzicii moderne si cel al muzicii simfonice, care cred ca va deveni, in scurt timp, un trend si in Romania. Am ales piese moderne, care mie imi plac foarte mult, pe care, prin prietenia cu Nora, care deja gandise un proiect de acest fel pentru scena am reusit sa le orchestram in aceasta varianta, simfonica”, spune Alexandra Ungureanu.

alexandra-ungureanu-deja-vu4

Music in pROgress” este primul proiect pop simfonic independent din Romania si a fost realizat alaturi de orchestra „Nora Denes Symphonical„, formata din muzicieni profesionisti, dascali si elevi ai Liceului de Arta din Baia Mare.

alexandra-ungureanu-deja-vu5

Piesa pentru care a fost filmat videoclipul este „Deja vu„, o reinterpretare a melodiei cantata in varianta originala de Ami si Grasu XXL.

Filmarile videoclipului „Deja vu” au avut loc in luna aprilie, in centrul istoric al municipiului Baia Mare. Videoclipul spune povestea unei calatorii pe bicicleta, prin care Alexandra descopera frumusetea unor oameni si locuri din oras, mai putin cunoscute publicului larg.

alexandra-ungureanu-deja-vu1

Videoclipul a fost regizat de Paula Onet, in colaborare cu Andrei Toth. Paula Onet este un tanar regizor cu performante in cinematografia internationala si este cunoscuta pentru filmul „Dupa fel si chip„, prezent in selectia oficiala la festivaluri precum: Karlovy Vary, Zagreb, Cannes sau TIFF.

Scrie un comentariu