News

Alexandra Stan nu si-a reclamat inca fostul iubit pentru bataile primite! Iata unde se refugiaza artista!

Scris de Alexandru Manea

La doua saptamani de cand a fost batuta de Marcel Prodan si a aparut in presa din Romania si de peste hotare cu ochii invinetiti, Alexandra Stan nu a depus inca plangere la politie pentru loviturile primite. Artista s-a refugiat in casa parintilor sai si isi doreste doar banii restanti de la fostul ei iubit si manager.

alexandra_stan_spital

Au trecut mai bine de doua saptamani de cand Alexandra Stan a aparut in toata presa din Romania si chiar si peste hotare povestind, cu ochii invinetiti, cum a fost batuta crunt de Marcel Prodan, cel care ii era atunci iubit si impresar.

Marcel este anchetat pentru santaj insa nici pana in prezent artista nu a depus vreo plangere pentru faptul ca a fost batuta.

Ea sustine ca isi doreste doar banii restanti de la manager, o suma de ordinul zecilor de mii de euro, pe care trebuia sa o incaseze de luni bune. In prezent, Alexandra locuieste in casa parintilor sai si planuieste sa isi reia activitatea muzicala.

„Alexandra nu a intrat intr-un ritm normal. Ea e inca in perioada de recuperare si va mai dura ceva pana cand se va reface, astfel incat sa-si poata face aparitia in public. Proiectele sunt in continuare, nu le neglijeaza, insa mai are nevoie de repaus si de recuperare. (…) Usor nu i-a fost”, a declarat avocatul solistei pentru ziarulring.ro.

Scrie un comentariu