Stiri Interne

„Alexandra Stan este o santajista emotional”

Scris de Alexandru Manea

Alexandra Stan este descrisa de cei apropiati drept o „santajista emotional” ea amenintan ca se sinucide daca fostul ei iubit, Marcel Prodan, o paraseste sau daca nu face ceea ce doreste ea.

alexandra-stan-marcel-prodan-cuplu

Au aparut din ce in ce mai multe voci care sustin ca vina incidentului de acum patru luni nu i-a apartinut doar impresarului Marcel Prodan.

Alexandra Stan ar fi iscat cearta violenta auzind ca iubitul ei intentiona sa o paraseasca. Mai intai, Prodan a iesit la rampa si a expus propria varianta a celor intamplate.

“Stiu ca sunt cateva persoane care mi-au urmarit activitatea si pentru care am fost un exemplu, pana in momentul in care am lovit-o pe Alexandra, cu care aveam o relatie de iubire de circa 3 ani, relatie pe care ea fie a negat-o, fie a trecut-o sub tacere, numindu-ma doar „managerul” ei, probabil pentru a se potrivi mai bine falsei acuzatii de santaj pe care incearca sa mi-o puna in carca.

Imi pare nespus de rau ca nu am stiut cum sa reactionez in momentul in care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legatura cu banii, ci cu cariera ei si cu relatia noastra, ea s-a napustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, in timp ce conduceam si mi-a tras de volan, spunandu-mi ca „mai bine ne sinucidem”, a marturisit Marcel Prodan.

alexandra-stan-marcel-prodan111

Apropiatii fostului cuplu vin acum sa intareasca cele spuse de impresar si o catalogheaza pe solista drept o „santajista emotional”. „Alexandra este santajista emotional, asta este adevarat, asa facea si cu Antonio (n.r. Antonio Anghel, un fost iubit care a avut o relatie la fel de nabadaioasa), insa nu ar atenta la viata ei. De obicei, daca nu iesea asa cum vroia ea, incerca sa se razbune, dar sa se sinucida, niciodata! Marcel in schimb este genul care se enerveaza foarte repede. Este impulsiv si mereu pus pe cearta”, a declarat o sursa pentru Cancan.ro.

Alexandra si Marcel s-au conversat zilele trecute incercand sa ajunga la impacare. Impresarul ar fi fost, se pare, dispus sa ii dea solistei o suma considerabila de bani pentru a-si retrage plangerea penala de santaj, insa nu au ajuns, se pare, la o intelegere.

Scrie un comentariu