News

Alexandra Stan, singurul artist roman cu disc de platina in Italia

Scris de Alexandru Manea

Alexandra Stan culege in present laurii de pretutindeni. Hitul sau “Mr. Saxobeat” nu doar ca ocupa primele pozitii in European Top 20 si in majoritatea topurilor europene, dar a fost si recompensat in Italia cu Discul de Platina.

Daca saptamana trecuta Alexandra Stan cucerea topurile din Israel cu single-ul Mr. Saxobeat devenind No.1 Airplay, a venit si randul Italiei sa confirme succesul acestui single fiind premiat cu Discul de Platina in Italia pentru vanzari de peste 60.000 de unitati.

Cel de-al treilea single – “Get Back (ASAP)” se afla déjà pe locul 10 in topul celor mai descarcate piese de pe iTunes in Italia, semn ca Alexandra isi pastreaza pozitia in fruntea preferintelor publicului international.

Primul album al artistei MediaPro Music va fi lansat in toamna acestui an concomitent in mai multe tari.

Alexandra Stan are, in momentul de fata, cea mai buna piesa din clasamentul muzical din Germania, romanca reusind astfel sa o detroneze pe Jennifer Lopez, care se afla pe locul intai de 16 saptamani.

Mai mult, Alexandra este prima artista din Romania care a reusit sa intre in cel mai important clasament muzical european, MTV European Top 20, aceasta clasandu-se saptamana trecuta pe locul 6 si in aceasta saptamana pe locul intai. Primul album al artistei MediaPro Music va fi lansat in toamna acestui an concomitent in mai multe tari.

Scrie un comentariu