News

Alexandra Stan cucereste si America! Piesa „Mr.Saxobeat” s-a vandut in 22.000 de unitati intr-o saptamana!

Scris de Christian Stan

Alexandra Stan a devenit primul artist din Romania care a intrat in Top 20 Shazam Tag Chart, o aplicatie cunoscuta pentru smarthpone-uri si iPad, iar piesa „Mr.Saxobeat” cucereste si SUA. In doar o saptamana, single-ul s-a vandut in 22.000 de unitati!

Alexandra Stan continua succesul pe linie. Dupa ce a reusit sa intre in MTV European Top 20 si a ajuns pe locul intai in topul dance din Germania, Alexandra devine acum prima romanca prezenta in Top 20 Shazam Tag Chart, single-ul “Mr. Saxobeat” pozitionandu-se saptamana aceasta pe locul 8 mondial si pe locul 5 in Europa.

Shazam este cea mai cunoscuta aplicatie pentru smarphone-uri si iPad prin care orice posesor al unui astfel de gadget poate recunoaste si cumpara o piesa. Astfel “Mr. Saxobeat” a devenit una din cele mai cautate piese surclasand hit-uri precum “Last Friday Night”(Kate Perry), “Man Down”(Rihanna), “’Till I Collapse”(Eminem), “Best Thing I Never Had”(Beyonce).

Mai mult, saptamana trecuta, in SUA,  s-au inregistrat vanzari de 22.000 de unitati pentru single-ul “Mr. Saxobeat”, urmand ca un nou remix al acestui megahit sa fie inclus pe albumul “Saxobeats” care va fi lansat in toata lumea in luna septembrie a acestui an.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu