Carusel Stiri Interne

Alexandra si Catrinel, decenta si indecenta la Dansez pentru tine

Scris de Alexandru Manea

Alexandra Dinu si Catrinel Menghia au fost invitatele speciale ale finalei „Dansez pentru tine”, ele dansand in scop caritabil. In timp ce Alexandra a preferat discretia, imbracand o superba rochita din dantela creata de Mihaela Drafta, si avand grija sa nu i se vada partile intime in timpul dansului, Catrinel a mizat pe indecenta si a purtat lenjerie tanga pentru a i se putea admira, in voie, posteriorul.

alexandra-dinu-catrinel-menghia-dansez-pentru-tine

Alexandra Dinu si Catrinel Menghia au fost invitatele speciale ale finalei concursului „Dansez pentru tine”. Cele doua romance celebre in Italia si la nivel mondial au acceptat propunerea celor de la Pro TV stiind ca vor evolua in scop caritabil.

Astfel, Alexandra a intrat in ringul de dans pentru a ajuta un copil bolnav de inima sa poata fi operat, iar Catrinel pentru a-i ajuta cu 3000 de euro pe elevii unei cunoscute profesoare de dans.

alexandra-dinu-dansez-pentru-tine-3

Evolutia celor doua vedete a avut insa fiecare particularitatea ei. Alexandra Dinu a mizat pe discretie si eleganta, purtand o rochita alba, scurta, din dantela, creata de Mihaela Drafta, si a avut grija ca atunci cand a fost ridicata in brate si rotita de partenerul ei de dans sa nu i se vada partile intime, purtand lenjerie lata din dantela.

catrinel-menghia-dansez-pentru-tine

 

In schimb, Catrinel Menghia a mizat pe sex-appeal si a ales contrariul. A purtat lenjerie intima tip tanga, de culoarea pielii, astfel incat, atunci cand a fost ridicata si rotita de partenerul ei de dans, telespectatorii i-au putut „admira” posteriorul avand pe moment senzatia ca nu poarta nimic sub rochia rosie.

Scrie un comentariu