2 Principale Evenimente News Stiri externe

Alexandra Dinu si Alexandra Nechita, aparitii rafinate la petrecerea de Oscar a lui Elton John!

Scris de Christian Stan

România a fost reprezentată cu eleganța de actrița Alexandra Dinu și de artista Alexandra Nechita la tradițională petrecere de Oscaruri găzduită de Elton John, duminică seara, la Los Angeles.

Alexandra Dinu a arătat impecabil într-un tuxedo alb din mătase, creație a brandului românesc STYLAND, iar Alexandra Nechita a punctat o prezență cu mare impact cromatic într-o rochie burgundy, ce poartă semnătura designerului Siran Manoukian.

Alexandra Dinu s-a mutat la Los Angeles de aproape doi ani, iar în câteva luni va debuta pe marile ecrane în primele producții marca Hollywood. Alexandra Dinu joacă rolul principal feminin în thriller-ul “Final Score”, alături de Pierce Brosnan, și are un rol cheie în pelicula “Unchained”, în care joacă alături de Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich. Ambele pelicule vor avea premiera spre sfârșitul acestui an.

Între timp, Alexandra a început deja pregătirile pentru două noi proiecte de box-office, urmând ca filmările să înceapă în curând.

Alexandra Nechita, cunoscută publicului român drept “micuța Picasso”, este unul dintre cei mai apreciați artiști contemporani din lume. Tablourile și sculpturile ei se regăsesc deja în prestigioase colecții de artă private din lume, iar Alexandra are în palmares și titlul de Ambasador al Păcii oferit de Națiunile Unite în anul 2001. După o pauză de doi ani, timp în care a devenit mama unei fetițe care pare că i-a moștenit talentul pentru pictură, Alexandra Nechita își pregătește acum revenirea cu un nou vernisaj și cu un proiect de artă ce va avea loc în România în această vară.

STYLAND este brandul românesc care se află în acest moment în plină ascensiune în Statele Unite. Luna trecută, Katy Perry și Mya au purtat creațile designerului Teodora Burz cu diferite ocazii. Katy Perry poartă STYLAND în ședința foto de promovare a noului ei LP, “Chained to the Rhythm”, iar Mya a punctat una dintre cele mai reușite apariții vestimentare de la Premiile Grammy într-un tuxedo roșu, creat la comandă.

Scrie un comentariu