News Stiri Interne

Alexandra Dinu recomanda Depurativo Antartico, aliatul tau pentru detoxifiere!

Scris de Christian Stan

Actrita Alexandra Dinu recomanda produsele din Dieta Tisanoreica, dezvoltate de Gianluca Mech. L

In prag de primavara, Alexandra Dinu recomanda o cura de detoxifiere cu ajutorul unui produs minune. Este vorba despre Depurativo Antartico din gama Tisanoreica a lui Gianluca Mech. Se toarna 30 mg de produs intr-un pahar cu apa, care se bea pe stomacul gol.

“Eu sunt adepta unui stil de viață sănătos. După o anumită vârstă trebuie să ajungi să-ți cunoști organismul. Nu îmi plac dietele ca la carte, însă îmi plac produsele lui pentru că sunt pe bază de plante. Ziua mea începe de fiecare dată cu Depurativo Antarctico, un sirop natural pe bază de alge ce ajută la eminarea toxinelor din organism. După doar câteva săptămâni efectele sunt vizibile. Mă simt mult mai energică, iar tenul arată impecabil. Produsele Tisanoreica Zen folosesc puterea plantelor într-un mod inovativ”, adaugă Alexandra Dinu.

Dieta Tisanoreica introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după rețete ale familiei Mech, produse menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea. Familia Mech a creat Decottopia, un concept care reunește peste zece combinații de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr și fără conservanți.

Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum și în România, fac parte dintr-un regim de viață sănătos, alături de alimente speciale, de la paste la gustări de tip biscuiți, grisine, dar și băuturi de detoxifiere.

Printre recomandarile Alexandrei Dinu se numara si pastilele Nutriderm, care nu doar revigoreaza sistemul imunitar ci au o contributie eficienta in tratarea ridurilor fine. Fiecare pastila de Nutriderm contine o cantitate de 240 mg de Acid Hialuronic, care  hraneste astfel organismul din interior spre exterior. Gianluca Mech recomanda o cura de cel putin 60 de zile cu aceste pastile Nutriderm, care se iau dimineata pe stomacul gol, cate o pastila pe zi. Rezultatele sunt spectaculoase, ridurile fine disparand aproape complet.

Produsele din Dieta Tisanoreica sunt folosite de multe vedete din Italia, Romania dar și din Statele Unite.

Produsele lui Gianluca Mech pot fi comandate si de pe site-ul www.italianodiet.com

1 comentariu

Scrie un comentariu