Stiri Interne

Alexandra Dinu, primită cu brațele deschise de publicul român. Audiență uriașă pentru Românii au Talent!

Scris de Ana Kozma

Aseară a fost difuzată pe Pro TV a doua ediție din sezonul 11 a show-ului Românii au Talent. Sezon care marchează revenirea în televiziune a frumoasei Alexandrei Dinu! La fel cum s-a întâmplat și vineri seară, postul de televiziune a ocupat primul loc în topul audiențelor.

Alexandra Dinu, primită cu brațele deschise de publicul român. Audiență uriașă pentru Românii au Talent!

A doua ediție Românii au Talent a spulberat audiențele luni seară, plasând din nou PRO TV pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Acest sezon marchează reîntoarcerea pe micile ecrane din țara noastră a Alexandrei Dinu, după o perioada în care s-a axat exclusiv pe cariera de actriță în Italia și Statele Unite.

Dinamica de la masa juriului este acum una excepțională, lucru apreciat de publicul român prin numeroasele mesaje postate pe rețelele de socializare ale talent show-ului.

Românii au Talent a înregistrat 35,5 share, un record absolut de audiență într-o seară de luni.

Totodată, emisiunea de luni seară a adus al doilea Golden Buzz acordat unui concurent. Butonul auriu a fost apăsat de această dată de Smiley și Pavel Bartoș. Concurentul care i-a impresionat pe cei doi se numește Rareș Trufea și a oferit un moment muzical plin de emoție.

Ce audiență a avut primul Românii au Talent cu Alexandra Dinu

Scrie un comentariu