Stiri Interne

Exclusiv! Alexandra Dinu i-a cunoscut pe Willem Dafoe si Ethan Hawke la Festivalul de Film de la Venetia!

Scris de Christian Stan

Alexandra Dinu s-a numarat printre invitatii speciali ai Festivalului de Film de la Venetia, acolo unde a avut ocazia sa-i cunoasca pe mari actori ai cinematografiei mondiale precum Ethan Hawke sau Willem Dafoe. La petrecerea filmului „Pasolini”, actrita l-a cunoscut si pe regizorul peliculei, celebrul Abel Ferrara.

alexandra-dinu-ethan-hawke-willem-dafoe

Actrita Alexandra Dinu s-a numarat printre invitatii speciali la editia din acest an a Festivalului de Film de la Venetia. Alexandra a facut furori pe covorul rosu la doua premiere de film si a participat la Festival alaturi de nume mari ale cinematografiei mondiale precum Ethan Hawke, Willem Dafoe sau James Franco

alexandra-dinu-ethan-hawke

Alexandra Dinu, alaturi de Ethan Hawke

La evenimentele si petrecerile organizate in cadrul Festivalului, frumoasa actrita a avut sansa de a-i cunoaste personal pe Ethan Hawke, Willem Dafoe si pe celebrul regizor al filmului „Pasolini”, americanul de origine italiana Abel Ferrara.

alexandra-dinu-ferrara

Alexandra Dinu, alaturi de celebrul regizor Abel Ferrara

alexandra-dinu-willem-dafoe

Alexandra Dinu, alaturi de Willem Dafoe

„Cu Ethan Hawke am stat putin de vorba despre Romania. Sunt o mare admiratoare a actiunilor sociale ale mamei sale, Leslie Hawke, si am tinut sa-i spun acest lucru. Ethan este atasat de Romania si mi-a povestit ca a fost de cateva ori la noi in tara. La petrecerea filmului Pasolini am avut ocazia sa il cunosc pe celebrul regizor Abel Ferrara, care pentru mine este un geniu, dar si pe talentatul Willem Dafoe”, declara Alexandra Dinu.

La Venetia, Alexandra Dinu a fost premiata in cadrul petrecerii organizate de revista „Diva e donna”, aceasta primind premiul pentru personajul anului in actorie in Italia.

NOTA: Preluarea acestui material se face doar cu specificarea sursei. Multumim. Foto: ADPM

Scrie un comentariu