Stiri Interne

EXCLUSIV! Alexandra Dinu, premiata la Pompeii Film Festival 2014! Este cea mai buna actrita a Italiei!

Scris de Christian Stan

Filmul de televiziune „La Farfalla Granata” i-a adus Alexandrei Dinu premiul pentru cea mai buna actrita a Italiei in cadrul editiei din acest an a Pompeii Film Festival, eveniment desfasurat in urma cu cateva zile tocmai la Pompei. Alexandra Dinu a primit un premiu similar si in cadrul Festivalului de Film de la Venetia, la jumatatea lunii septembrie.

alexandra-dinu-pompeii-film-festival

Alexandra Dinu continua seria reusitelor pe plan profesional punctand un nou premiu important in cariera. Daca rolul din serialul „Rosso San Valentino” i-a adus premiul pentru cea mai buna actrita a Italiei, decernat de revista Diva e Donna in cadrul Festivalului de Film de la Venetia, iata ca Alexandra Dinu a castigat un trofeu si la Festivalul de Film de la Pompeii.

IMG_5803

Evenimentul a ajuns in acest an la editia a patra, iar  Alexandra Dinu  a fost desemnata cea mai buna actrita a Italiei, premiu oferit de aceasta data pentru prestatia ei din filmul de televiziune „La Farfalla Granata”.

alexandra-dinu-pompeii2

„Este coplesitor si emotionant. Este al doilea premiu primit in doar o luna de zile, iar acest lucru ma motiveaza, imi demonstreaza ca sunt pe calea cea buna si ma incurajeza acum spre urmatorul pas din cariera mea: filmele americane. Din pacate nu am ajuns la Pompeii Film Festival intrucat evenimentul s-a suprapus cu probele pentru un nou film”, declara Alexandra Dinu.

Actrita a facut deja primul pas spre o cariera la Hollywood in aceasta vara, jucand rolul principal intr-o coproductie italo-americana.

„Am jucat pentru prima data in engleza in thriller-ul „The Serpent’s Gift”, care s-a filmat in Sicilia in luna iulie. Filmul este in momentul de fata in faza de post productie si va avea premiera mondiala anul viitor. Cred ca va ajunge si in cinematografele din Romania”, mai spune Alexandra Dinu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alexandra Dinu, premiata la Venetia de revista Diva e Donna. A primit premiul pentru cea mai buna actrita

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alexandra Dinu, fotografiata pe terasa hotelului Centurion din Venetia.

In luna septembrie Alexandra Dinu a mai punctat o realizare exceptionala. Actrita a primit cel mai important premiu acordat in cadrul Galei organizate de prestigioasa revista “Diva e Donna” la Festivalul de Film de la Venetia. Realizarile sale din ultima perioada si mult laudatul rol din serialul “Rosso San Valentino” i-au adus Alexandrei Dinu premiul special pentru actrita anului in Italia.

Scrie un comentariu