News

Alexandra, surprinsa in compania unui barbat! Va trece Burlacul peste aceasta escapada?

Scris de Alexandru Manea

Lucrurile intra pe ultima suta de metri in incendiarul reality show „Burlacul”. Nimic nu pare sa ii scape sarmantului Burlac Sergiu, care stie totul despre frumoasele sale pretendente. Pentru ca a aflat ca Alexandra ar fi avut ziua trecuta o intalnire cu un barbat, chiar la hotelul unde sunt cazati, intalnire surprinsa de camerele video, Sergiu vrea cu orice pret sa lamureasca lucrurile.

Desi finala „Burlacul” se apropie cu pasi repezi, iar tensiunea pluteste in aer, frumoasele pretendente ale lui Sergiu vor sa profite de ultimele momente petrecute in exoticul Egipt si pun la cale o dupa amiaza relaxanta piscina. Nimic nu pare sa prevesteasca furtuna care se apropie amenintator.

Cu o zi in urma, Alexandra a fost filmata alaturi de un alt barbat, stand de vorba la barul hotelului. Ba mai mult, se vede clar cum respectivul barbat o atinge pe tanara pe picior, de mai multe ori.

Si cum Burlacului nu ii scapa nimic din ceea ce fac fetele atunci cand nu sunt cu el, bineinteles ca a aflat si de acest moment.

Pusa in fata faptului implinit, Alexandra nu mai stie cum sa se scuze. Ba ca ar fi un maseur italian, ba un angajat al spa-ului, care o invita sa ii faca manichiura si pedichiura.

Niciunul dintre aceste argumente nu pare sa il multumeasca pe Burlac. Comportamentul ei nu este permis, conchide si Catalin. Ar trebui sa fie cu capul pe umeri si sa stie ce vrea, nu sa se tina de flirturi. Sergiu are nevoie alaturi de el de o femeie deschisa si onesta.

Va trece oare Burlacul peste aceasta escapada? Ramane de vazut in aceasta seara, de la 20:20, in semifinala „Burlacul”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu