Stiri externe

Alexander Wang si-a exclus toate modelele din noua colectie. Iata ce s-a intamplat!

Scris de Administrator

Pentru campania de promovare a noii colectii de primavara 2018, Alexander Wang a lucrat cu nume mari, precum Kaia Gerber, Zoë Kravitz, Taraji P. Henson, Behati Prinsloo si multi altii. Nimic nou pana acum. Numai ca in vizualuri, a ales sa nu le foloseasca fetele.

Alexander Wang si-a exclus toate modelele din noua colectie. Iata ce s-a intamplat!

Spoturile pentru colectia de primavara ale brandului nu tin linia traditionala cu modele care poarta creatiile, dar ofera, in schimb, imagini ale produselor selectate de vedete. Fiecare dintre muzele lui Wang a ales o piesa din colectia de primavara, a purtat-o in viata reala, apoi a oferit un citat despre locul unde l-a purtat.

„Beau un shake de ciocolata Fatburger,” spune Prinsloo.

 

Kravitz, pe de alta parte, a ales o rochie de tricou deconstruita, pe care intentioneaza sa o poarte „langa foc” cu barbatul ei.

 

Intr-o declaratie de presa a brandului, Wang a oferit mai multe informatii despre cum i-a venit inspiratia pentru aceasta campanie:

„Pentru campania din primavara anului 2018, am vrut sa ofer puterea creatoare femeilor care ma inspira, lasandu-le sa aleaga piesele pe care doresc sa le poarte, oriunde vor sa o faca. Ideea de a-l avea pe prolificul Albert Watson care sa fotografieze imbracamintea sau produsul ca pe un obiect de studiu, dupa ce modelul l-a purtat, a parut oportuna. Am eliminat persoana, dar am pastrat spiritul ei vibrant, evidentiind frumusetea unei piese si sperand sa aprinda imaginatia publicului.”.

#WhereIWang photographed by Albert Watson

A post shared by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

Gerber a selectat doua piese: o bustiera tip biker din piele pe care a purtat-o la „o zi de nastere cu o gasca restransa de prieteni” si o pereche de pantofi cu toc pentru un „pentru un after-party pe plaja din Malibu.“.

 

Henson a ales un blazer masculin pe care l-a purtat la una dintre premierele filmelor ei.

Alexander Wang si-a vopsit toate modelele blond pentru noul show de la New York

 

Intreaga campanie o gasiti pe AlexanderWang.com, iar cumparaturi puteti face aici.

 

 

Scrie un comentariu