Style Radar

Alexander McQueen, colectie inspirata dintr-o lume intunecata, pentru toamna/iarna 2014!

Scris de Administrator

Zilele acestea, in cadrul Paris Fashion Week, faimosul brand Alexander McQueen si-a lansat colectia de toamna/iarna 2014-2015. Totul s-a intamplat intr-un fashion show cat se poate de inedit, in perfecta concordanta cu noua colectie, una inspirata parca dintr-o lume de poveste intuneacata.

alexander-mcqueen3

Dupa tema razboinica tribala a colectiei de sezonul trecut, Alexander McQueen propune, pentru sezonul de toamna/iarna 2014-2015, revenirea la siluetele elisabetane ce au devenit atat de familiare celebrului brand de cand Sarah Burton ocupa functia de director de creatie.

alexander-mcqueen2

Hainele de blana cu aspect salbatic, fustele plisate si rochiile brodate cu cristale supra-dimensionate confera colectiei un aspect de basm intunecat.

alexander-mcqueen1

Fashion show-ul pus in scena de Alexander McQueen, in cadrul Paris Fashion Week, a fost unul oarecum straniu, daca privim impletiturile ciudate din parul modelelor si fetele lor palide, „pictate” in contrast cu nuantele de violet, alb si negru ale tinutelor.

alexander-mcqueen

Astfel, Alexander McQueen propune, pentru anul acesta, un sezon rece invaluit intr-un romantism specific unei lumi de poveste „dark”.

Scrie un comentariu