Stiri Interne

Alex Velea, imitat in mod senzational de femei! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Nu doar Anda Adam s-a deghizat in Alex Velea, la „Te cunosc de undeva”, ci si una din admiratoarele cantaretului, care si-a vopsit barba si s-a umplut de tatuaje, totul de dragul artistului.

alex-velea-sosie

Alex Velea naste pasiuni considerate de unii „extreme” printre admiratoarele lui. Una dintre ele nu s-a multumit doar la a-i asculta muzica sau a merge la concertele lui, ci s-a transformat in sosia lui.

Mai exact, si-a strans parul sub o sapca, si-a ingrosat sprancenele cu creionul negru, si-a desenat barba, a purtat maiou, iar in zona bustului si-a agatat o fotografie cu artistul la bustul gol, totul pentru a demonstra cat de mult il iubeste.

anda-adam-te-cunosc-de-undeva

 

Alex Velea a mai fost imitat si de Anda Adam la „Te cunosc de undeva”.   Solistei i-au fost desenate pe piele barba si tatuaje, a imbracat haine sport si s-a transformat in Alex Velea, fiind aproape de nerecunoscut. Artista l-a imitat pe cel alaturi de care a inregistrat unul din cele mai mari hit-uri ale sale, „Selecta”, si a fost laudata de membrii juriului pentru actul artistic.

“A fost mai greu sa il imit pe Alex Velea decat sa cant Sarah Brightman. Am avut noroc totusi ca il cunosc pe Alex, ca suntem prieteni, si asta m-a ajutat mult sa incerc sa ii copiez gesturile, mimica, vocea”, a declarat ea atunci.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu