Stiri Interne

Alex Velea devine personaj de desene animate!

Scris de Administrator

Alex Velea a acceptat sa isi imprumute vocea personajului principal dintr-o noua mini-serie animata, difuzata, incepand de astazi, la Cartoon Network! Iata despre ce este vorba!

alex-velea-desene-animate1

Alex Velea devine personaj de desene animate? Va intrebati cum este posibil acest lucru? Ei bine, artistul si-a imprumutat vocea personajului principal din “Dincolo de hotarul gradinii”, o noua mini-serie animata, difuzata, incepand de astazi, la Cartoon Network.

alex-velea-desene-animate2

Prima mini-serie animata Cartoon Network, „Dincolo de hotarul gradinii”, va avea premiera in aceasta seara, de la 19:05, si va fi difuzata pe parcursul a cinci seri. Cele zece episoade pline de aventura si mister au fost realizate de Patrick McHale (Sa-nceapa aventura) in Studiourile Cartoon Network si aduc pe micul ecran vocea cantaretului Alex Velea, care il interpreteaza in limba romana pe Wirt, personajul principal.

alex-velea-desene-animate4

Dincolo de hotarul gradinii” este povestea celor doi frati, Wirt si Greg, care se trezesc pierduti in Necunoscut, o padure misterioasa in deriva. Cu ajutorul Padurarului intelept si a lui Beatrice, o mierla albastra, Wirt si Greg trebuie sa calatoreasca prin ciudatul taram, in speranta ca vor gasi drumul spre casa.

“Este pentru prima data cand pun voce pe un personaj animat. A fost o provocare, pentru ca nu am mai facut niciodata asta. A trebuit sa inteleg foarte repede personajul si sa ma transpun, sa intru in pielea lui Wirt, sa fiu natural si sa nu las impresia ca intepretarea e una fortata. Cei de la studioul cu care am inregistrat au multa experienta si multa rabdare si m-au ajutat. Cred ca impreuna am facut o treaba foarte buna si dublajul a iesit foarte bine”, a declarat Alex Velea.

alex-velea-desene-animate

Dincolo de hotarul gradinii” se bazeaza pe scurtmetrajul lui Patrick McHale, „Tome of the Unknown”, care a primit premiul Bruce Corwin, pentru cea mai buna animatie de scurt metraj, la Festivalul International de Film Santa Barbara, editia 2014.

alex-velea-desene-animate3

Scrie un comentariu