Stiri Interne

Antonia poate rasufla usurata! Alex Velea e liber de contract!

Scris de Administrator

Cu toate ca in ultima vreme parca lucrurile se mai calmasera referitor la posibila relatie „interzisa” dintre Alex Velea si Antonia, iata ca artistul a facut astazi pasul decisiv. A divortat de sotia sa, mulatra Ana, dupa o casnicie ce a durat 4 ani.

alex-velea-antonia-11

Si chiar cand credeam ca poate asii din maneca celor implicati in scandalul cu parfum de amor generat de zvonurile cu privire la posibila relatie dintre Alex Velea si Antonia s-au terminat, iar telenovela a luat sfarsit, se pare ca lucrurle nu stau deloc asa.

Desi nu se grabesc in a face declaratii pe seama acestei povesti care a facut ceva vreme deliciul presei autohtone, protagonistii nu contenesc in a mai face cate un pas, probabil catre deznodamantul asteptat de toti.

antonia-sot-vincenzo

Dupa ce, in urma cu putin timp, Vicenzo Castellano, fostul partener al Antoniei, a declarat public ca relatia dintre el si sotia sa a luat sfarsit si ca a venit in Romania special pentru a divorta, iata ca si Alex Velea a facut in sfarsit pasul decisiv.

alex-velea-sotie11

Acesta din urma a divortat in fata notarului de sotia sa, Ana, dupa cum informeaza site-ul WOWbiz.ro.

Mai mult, se pare ca artistul i-ar fi dat celei care ii este deja fosta sotie, suma de 50.000 de euro, pentru ca aceasta sa-si poata achizitiona o garsoniera si sa-si deschida o sala de fitness.

Cat despre Alex si Antonia, tot scandalul creat in jurul acestei povesti le-a crescut considerabil cota, numarul concertelor si onorariul.

Scrie un comentariu