Evenimente

Alessandra Stoicescu a luat parte la Marsul Bebelusilor

Scris de Sorin Dutoiu

Alessandra Stoicescu, Razvan Simion si Oana Frigescu au petrecut aseara timp in compania micutilor, in cadrul unui eveniment intitulat “Marsul bebelusilor”, desfasurat la Baneasa Shopping City.

Vedetele Antena 1 le-au povestit tuturor celor prezenti intâmplari din viata lor si a micutilor lor. Totodata, Dr Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti si membru fondator al ONG-ului Secretul Evolutiei, le-a oferit mamicilor sfaturi pentru o curatenie eficienta si sanatoasa.  

Conceptul evenimentului a presupus ca peste 20 de bebelusi sa se intreaca  intr-o zona special amenajata si dezinfectata cu Igienol, intr-un concurs de dragalasenie si mers de-a busilea.

Copii mai mari au avut posibilitatea de a participa la atelierele creative organizate in locatie, unde au invatat sa deseneze si sa creeze bubureze, flori sau fluturi. In plus, toti cei mici s-au distrat cu clovnul Truli si au cantat si dansat cu mascota Igienol.

Bebelusii au fost premiati la categorii precum “Cel mai fisnet”, “Cel mai perseverent” sau “Cel mai haios” si au primit cadouri de la Igienol si magazinele partenere.

Scrie un comentariu