News Style Radar

Alessandra Ambrosio va purta sutienul de 2.5 milioane de dolari!

Scris de Administrator

Alessandra Ambrosio a fost aleasa sa poarte anul acesta sutienul “Fantasy Bra” in valoare de 2.5 milioane de dolari produs de Victoria’s Secret! Supermodelul va aparea in luna noiembrie pe catwalk, purtand aceasta piesa de lenjerie intima de lux, in cadrul “Victoria’s Secret Fashion Show”. Daca este sau nu usor sa porti un sutien-bijuterie, doar un supermodel poate spune….

In trecut, preturile exorbitante ale acestor piese de lenjerie intima s-au ridicat pana la suma de 15 milioane de dolar. Anul acesta insa, probabil datorita recesiunii. Victoria’s Secret s-a limitat la a lansa un sutien in valoare de “doar” 2.5 milioane de dolari.

Setul de lenjerie intima “Floral Fantasy 2012” este decorat cu ametiste, safire, rubine si un diamant masiv in centru.

“A fost perfect pentru mine. Parca am simtit ca l-au facut special pentru mine. Este foarte romantic”, a declarat Alessandra Ambrosio, cea care va avea ocazia sa defileze purtand acest set special de lenjerie intima, in cadrul “Victoria’s Secret Fashion Show” din luna noiembrie. 

Despre momentul in care a fost anuntata ca anul acesta este “ingerul ales”, la doar trei saptamani dupa nastere, Alessandra spune: “Imi venea sa tip! No o sa va mint… Am fost si putin ingrijorata. Eram complet setata pe modul mama!”

Alessandra Ambrosio a petrecut ultimele 5 luni facand tot ce ii sta in putinta sa scape de kilogramele in plus acumulate in perioada sarcinii, pentru a se ridica din nou la standardele impuse ingerilor Victoria’s Secret.

Scrie un comentariu