News

Albertina: „Eu si Stefan vom fi intotdeauna prieteni”

Scris de Christian Stan

Dupa divortul de Stefan Lungu, viata Albertinei Ionescu pare sa fi intrat din nou pe un fagas normal, vedeta TVR avand acum o noua relatie, cu un barbat pe care vrea sa il tina momentan ascuns de ochii presei. Aceasta declara insa ca va ramane mereu prietena cu fostul sot.

Casnicia dintre Stefan Lungu si Albertina Ionescu s-a incheiat anul trecut, iar fostii soti au ramas in relatii de prietenie. Stefan are o relatie cu vedeta Observatorului, Anca Rusu, iar Albertina nu a ramas mai prejos si se iubeste cu un alt barbat, pe care prefera sa il tina ascuns de ochii presei.

„Fericirea perpetua nu exista. Fiecare zi este o certitudine a amintirilor si experientelor frumoase pe care le-am acumulat. Suntem fericiti pentru ca avem zile, ore, minute pline de fericire. Acum 4-5 ani eram fericita. Acum sunt fericita. E adevărat ca intre atunci si acum nu au fost numai momente de fericire”, a declarat Albertina pentru PRO TV Magazin.

„Eu si Stefan suntem si vom fi intotdeauna prieteni. Chiar daca in presa s-au scris lucruri neadevarate despre noi, relatia de prietenie nu a fost afectata”, mai spune Albertina.

Scrie un comentariu