News

Albertina Ionescu si Stefan Lungu divorteaza

Scris de Christian Stan

Dupa patru ani de casnicie, Albertina Ionescu si Stefan Lungu divorteaza. Problemele intre cei doi au inceput inca din urma cu un an, cand ambii au mai renuntat sa poarte verighetele, pretextand ca sunt „invechite”.

Albertina Ionescu a luat decizia de a divorta de sotul ei, Stefan Lungu, dupa patru ani de casatorie. Conform CanCan, cei doi au depus actele de divort la sfarsitul saptamanii trecute, la Judecatoria Sectorului 6, iar o hotarare in acest sens se va pronunta pe 3 decembrie.

Zvonurile cum ca cei doi nu mai formeaza un cuplu au aparut inca din urma cu cateva luni, insa Albertina si Stefan pareau sa-si fi rezolvat problemele la evenimentul ce a marcat deschiderea magaziului Cocor, in urma cu doua saptamani. Atunci, ei si-au petrecut toata seara la un bar impreuna cu niste prieteni si au plecat acasa cu masina unuia dintre ei.

Odata cu divortul, Albertina si Stefan au insa de rezolvat chestiuni financiare, intrucat casa lor de la Corbeanca a fost cumparata printr-un credit la care au cotizat amandoi.

Scrie un comentariu