Stiri Interne

Albertina Ionescu s-a despartit de iubit! „Nu visam la acelasi viitor!”

Scris de Alexandru Manea

Albertina Ionescu a pus capat relatiei de cativa ani cu Adrian Ispravnic. Vedeta TVR a confirmat despartirea si a motivat aceasta decizie pe seama faptului ca ajunsesera la concluzia ca nu visau la acelasi viitor.

albertina-ionescu-adrian-despartire

Albertina Ionescu este, din nou, singura. Vedeta TVR a rupt relatia cu Adrian Ispravic intrucat ajunsesera, asa cum sustine ea, la concluzia ca nu visau la acelasi viitor.

Divergentele au aparut, se pare, inca din toamna anului trecut. Cei doi au incercat sa rezolve situatia tensionata, insa au constatat ca singura solutie era despartirea.

adrian-abertina

„Da, este adevarat. Eu si Adrian ne-am despartit inca de la sfarsitul anului trecut. Ne-am dat seama ca nu visam la acelasi viitor, astfel ca am pus punct relatiei. Nu va pot da mai multe informatii pentru ca sunt intime”, a declarat Albertina Ionescu pentru WOWbiz.ro.

Stefan-LunguAlbertina-Ionescu

Albertina Ionescu a fost casatorita cu Stefan Lungu timp de patru ani. Cei doi s-au cunoscut in anul 2000 la TVR si, dupa sase ani de relatie, s-au casatorit. In 2010, insa au divortat.

anca-stefan-lungu

Nu a durat mult timp pana ce acesta si-a refacut viata alturi de Anca Rusu, prezentatoarea stirilor de la Antena 1, cu care este in prezent casatorit si cu care asteapta un copil.

Scrie un comentariu