News Stiri Interne

Exclusiv! Albertina, aventura in Regatul Tigrilor din Phuket, Thailanda

Scris de Christian Stan

Vedeta TVR tocmai s-a intors in tara dupa o vacanta exotica de vis, petrecuta in Thailanda. Albertina a explorat Bangkok-ul vreme de o saptamana, insa a petrecut si cateva zile pe malul marii, in insula Phuket. Punctul culminant al vacantei a fost aventura in „Regatul Tigrilor”, acolo unde Albertina a avut ocazia sa se pozeze cu un tigru urias, in varsta de 9 ani.

albertina phuket 3

Albertina si-a luat inima-n dinti in timpul vacantei petrecute in Thailanda, iar vreme de o zi s-a aventurat in „Regatul Tigrilor” din Phuket. In aceasta rezervatie traiesc peste 30 de tigri salvati din mainile braconierilor, care isi duc viata in cele mai bune conditii. Albertina nu a pierdut ocazia de a mangaia si de a se poza alaturi de unul dintre cele mai temute animale din lume.

albertina phuket 2

albertina phuket

„In Regatul Tigrilor exista cateva reguli pe care trebuie sa le respecti. Nu trebuie sa te imbraci in culori stridente si niciodata nu trebuie sa te intorci cu spatele la un tigru, in special dupa ce intri in cusca lor pentru a-i mangaia si a face fotografii cu ei. In jurul animalelor sunt foarte multi dresori, astfel ca nu prea exista sanse de accidente nefericite. In momentul in care ajungi acolo uiti parca de orice teama pentru ca animalele sunt obisnuite cu oamenii si sunt pasnice. Tigrul din fotografii are 9 ani si se numeste Kai. Pentru mine a fost o experienta de neuitat”, povesteste Albertina in exclusivitate pentru Agentia de Presa Mondena.

Scrie un comentariu