News

Albert de Monaco furios! Ii da in judecata pe cei care au scris ca divorteaza!

Scris de Sorin Dutoiu

Printul Albert de Monaco este furios pe cei de la publicatia „L’Express”, dupa ce au publicat o serie de articole in care dadeau ca sigur un iminent divort. Printul este decis acum sa dea ziarul in judecata.

Nici nu s-au incheiat bine ecourile nuntii regale, ca au si aparut zvonuri despre un iminent divort.

Faptul ca mireasa ar fi incercat sa fuga de cateva ori inaintea nuntii si ca a afisat o atitudine distanta si o figura trusta pe toata durata ceremoniei a facut ca publicul sa creada ceea ce publicatia „L’Express” a redactat.

Mai exact, ca cei doi proaspeti miri vor divorta in curand. Zvonul a facut inconjurul lumii iar acum membrii familiei regale sunt foc si para si vor sa dea publicatia in judecata.

Printul Albert si Printesa Charlene au plecat in luna de miere in Africa de Sud, iar planul era ca acestia sa inchirieze apartamentul prezidential de la Oyster Box Hotel din Umhlanga Rocks, care ar fi costat 4000 de euro pe noapte.

Numai ca socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, iar Printesa este inca suparata pe faptul ca Printul Albert ar mai putea avea unul sau doi copii din flori, rezultati in urma unor aventuri avute cu alte femei.

Un ziar din Africa de Sud a dat vestea ca Printul Albert si Printesa Charlene nu numai ca nu au stat in acelasi apartament, dar au locuit in hoteluri separate, aflate la 10 kilometri distanta unul de celalalt.

Printesa Charlene s-a cazat intr-un apartament mai ieftin al hotelului Oyster Box Hotel din Umhlanga Rocks, in vreme de Printul Albert a dormit in Hotelul Hilton din Durban.

Timpul rezervat lunii de miere a fost scurtat de datoria Printului Albert de a se prezenta pentru testul ADN, care va confirma daca acesta este sau nu tatal unui nou copil din flori. Printul mai are pana acum doi copii rezultati in urma unor relatii pasagere cu un agent imobiliar si o stewardesa.

Iata pentru ce a luat Jennifer Lopez un 1 milion de euro

Jennifer Lopez a cantat la nunta fiului Regelui Petrolului din Ucraina pentru nu mai putin de 1 milion de euro. Cantareata a oferit un recital in fata a 500 de invitati care au luat parte la o nuntaca in povesti ce a costat 15 milioane de euro.

Cand este baiat de bani gata si vrei ca la nunta ta sa cante una din cele mai cunoscute cantarete din lume, dorinta se indeplineste cat ai zice „cash”. A fost de ajun sa ii ofere lui Jennifer Lopez 1 milion de eur pentru ca aceasta sa isi lase acasa grijile viitorului divort si sa ajunga in Ucraina pentru a canta la nunta. Solista a urcat pe scena in fata a 500 de invitati si a cantat cele mai cunoscut hituri ale sale, printre care si cele cu care domina in prezent topurile internationale. Iata ce prestatie a avut pentru 1 milion de euro.

Scrie un comentariu