Stiri externe

Fosta dadaca vrea 130.000 de dolari de la Alanis Morisette! Pretinde ca a fost tratata ca o sclava!

Scris de Administrator

Alanis Morisette a fost data in judecata de o fosta dadaca ce sustine ca nu a fost platita pentru orele suplimentare de munca si ca a fost obligata sa lucreze 12 ore pe timp de noapte fara pauza. Aceasta pretinde 30.000 de dolari reprezentand salariile neplatite si daune de 100.000 de dolari.

alanis-morisette-dadaca-proces2 Procesul a fost intentat de Bianca Cambeiro, fosta dadaca a fiului lui Alanis Morisette, joia aceasta la Curtea Suprema de Justitie din Los Angeles.

Bianca Cambeiro a fost angajata de Alanis Morisette si sotul ei, Mario Treadway, pentru a avea grija de copilul lor pe timp de noapte. Conform plangerii penale, aceasta lucra trei sau patru zile pe saptamana, de la ora 9 seara si pana la 9 dimineata a doua zi.

Fosta dadaca sustine ca nu a fost platita pentru orele suplimentare si ca nu i s-a permis sa faca nici macar o pauza de masa, conform site-ului TMZ.

alanis-morisette-dadaca-proces

Alanis a devenit mamica in luna decembrie a anului 2010, iar Cambeiro sustine ca a fost angajata artistei si a sotului ei din august 2011 pana in martie 2013.

In plus, aceasta declara ca a insotit-o pe Alanis in turnee si ca s-a intamplat sa munceasca chiar si 7 zile pe saptamana in unele situatii, neavand voie sub nicio forma sa paraseasca dormitorul copilului in timpul turei sale de 12 ore.

alanis-morisette-dadaca-proces1

Bianca Cambeiro spune ca micutul nu avea voie sa ramana singur si ca ea putea parasi locul de munca doar daca unul dintre parinti era prezent sau daca era inlocuita de cealalta bona.

Conform aceleiasi plangeri penale, s-ar parea ca ambele dadace au cerut in luna ianuarie a anului 2012 sa fie platite pentru orele suplimentare, dar s-au lovit de un refuz clar.

Bianca era platita cu 25 de dolari pe ora, iar acum cere 30.000 de dolari, salariile neplatite si daune morale de 100.000 de dolari.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu