News

Veselie la Bollywood! Aishwarya Rai a devenit mama!

Scris de Christian Stan

Aishwarya Rai, fosta castigatoare a titlului Miss World si Ambasadoare L’Oreal, a devenit mama. Actrita, acum in varsta de 38 de ani, este casatorita cu Abhishek Bachchan, iar cei doi au devenit ieri parintii unei fetite.

In India este veselie mare! Cea mai iubita actrita din India, Aishwarya Rai, a devenit ieri mamica unei fetite. Actrita a anuntat vestea pe Twitter exclamand: „Este o fetita”.

Aishwarya este casatorita cu Abhishek Bachchan inca din anul 2007, iar relatia cu acesta a venit la scurta vreme dupa ce povestea ei de dragoste cu actorul Salman Khan a ajuns la final. Abhishek este fiul lui Amitabh Bachchan, o legenda in India. Acesta a prezentat versiunile indiene ale emisiunilor „Vrei sa fii milionar?” si „Big Brother” si a jucat in numeroase filme.

Aishwarya Rai a devenit faimoasa in anii ’90, dupa ce a primit titlul Miss World. Ulterior, aceasta si-a facut debutul in actorie la Bollywood, insa a reusit sa obtina roluri si in filme la Hollywood. Rai este cunoscuta ca o ambasadoare internationala a brandului L’Oreal.

Scrie un comentariu