Stiri externe

Aida Yespica, desemnată „Ambasador al bunăvoinței” de către Kiwanis Club San Marino

Scris de Ana Kozma

Fermecătoarea Aida Yespica, vedetă de televiziune, model și actriță de origini venezuelene, a fost desemnată drept „Ambasador al bunăvoinței” de către Kiwanis Club San Marino. A primit acest premiu direct de la Președintele Kiwanis Club San Marino, Mihaela Anghle, și Locotenentul Diviziei XX San Marino, Marche Biancamaria Toccagni.

Aida Yespica, desemnată „Ambasador al bunăvoinței” de către Kiwanis Club San Marino

„Sunt cu adevărat onorată să primesc această distincție. Admir inițiativele și proiectele Kiwanis, toate având scopul de a construi o comunitate mai bună”, a declarat Aida Yespica.

Kiwanis Club San Marino a fost înființat aprilie 2002. De atunci și până în prezent, a inițiat multe proiecte. Promovează și dezvoltă diverse inițiative atât în San Marino, cât și peste hotare. Participă de asemenea activ la proiectul internațional „ELIMINATE”, ce are ca scop vaccinarea mamelor și copiilor pentru eradicarea tetanosului matern și neonatal în cele mai sărace zone ale planetei.

Premiul acordat frumoasei Aida Yespica de către Kiwanis Club San Marino vine în urma implicării vedetei în proiecte sociale și se adaugă la palmaresul bogat de distincții pe care aceasta le-a primit de-a lungul timpului.

Toamna trecută, Aida Yespica a primit un premiu pentru angajamentul său în lupta contra violenței împotriva femeilor în cadrul conferinței „Donne d’amore”, organizată de Asociația Naschira, partener al Grupului Internațional Barrett al Virginiei Barrett, care operează în sfera socială şi culturală.

La sfârșitul anului trecut, Aida Yespica a fost nominalizată ambasador al Premiilor Magna Grecia, eveniment înființat în 1996 de scriitorul și regizorul Fabio Salvatore, care anul acesta își va sărbători cea de-a 25-a ediție.

Scrie un comentariu