Stiri externe

Aici se muta Printul Harry si Meghan Markle!

Scris de Ana Kozma

Printul Harry si aleasa inimii sale, Meghan Markle, s-au mutat in mod oficial, de la Kensington Palace la Windsor. Iata cum arata Frogmore Cottage, actuala resedinta a celor doi!

Aici se muta Printul Harry si Meghan Markle!

Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat in mod oficial la Windsor. Dupa luni intregi de renovari, Cuplul Regal are acum o noua resedinta, Frogmore Cottage.

Printul Harry si Meghan Markle au, in sfarsit, Instagram!

Conform revistei People, locuinta a fost renovata in intregime, iar pentru asta s-a folosit vopsea non-toxica. Mai mult, cei doi si-au dorit un centru de energie verde si o „podea plutitoare”, speciala pentru yoga.

„Le va placea la nebunie la Windsor. Aveau o senzatie de claustrofobie acolo unde locuiau la Palatul Kensignton”, ar fi dezvaluit o sursa din apropierea cuplului Printul Harry – Meghan Markle.

Resedinta se afla in Windsor, la o distanta de aproximativ 40 de kilometri de Londra, si dispune de un exterior alb imaculat, ferestre moderne si un acoperis mai inchis la culoare.

Se face film despre Meghan Markle si Printul Harry. Iata cine ii joaca!

Momentan nu exista nicio fotografie cu interiorul resedintei in care tocmai ce s-au mutat Printul Harry si Meghan Markle.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Recent aerial view of the residence. #frogmorecottage #frogmorehouse #britishmonarchy #meghanmarkle #princeharry #royals

O postare distribuită de Frogmore Cottage (@frogmorecottageuk) pe

Scrie un comentariu