Stiri externe

Aici locuiește The Weeknd. Artistul a cumpărat o vilă impresionantă cu 20 de milioane de dolari!

Scris de Alexandru Manea

The Weeknd, pe numele sau real Abel Makkonen Tesfaye, a achizișionat decent o vila impresionanta situata pe dealurile din Los Angeles. Iata cum arata locuința.

Aici locuiește The Weeknd. Artistul a cumparat o vila impresionanta cu 20 de milioane de dolari!

The Weeknd, pe numele sau real Abel Makkonen Tesfaye, este pe val în aceasta perioada, astfel ca și încasările din muzica sunt semnificative. Prin urmare, artistul își permite sa faca achiziții considerate de mulți drept exorbitante.

Spre exemplu, pentru ca și-a dorit foarte mult sa locuiasca pe dealurile din Los Angeles, și-a cumparat o vila impresionanta exact în acea zona, pe care a platit 20 de milioane de dolari. O suma enorma pentru un artist aflat totuși la începutul carierei.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de 1120 de metri patrați și include 9 dormitoare și 11 bai. Ferestrele sunt înalte și oferă multă lumina naturala.

Este o locuință ideală pentru petreceri cu mute persoane, mai ales ca este dotată și cu zone de făcut gratar în aer liber sau terase acoperite.

Terenul pe care a devenit proprietar are 12.000 de metri pătrați. De la poarta de la intrare începe o poteca înconjurată de măslini.

Proprietatea mai include o bucătărie spațioasă, un living imens, precum și o camera de zi ce poate fi descoperita dotata cu un bar, un music lounge, sala de fitness, cinematograf, pivniță cu vinuri, dressinguri.

Ottawa : Landed

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu