Stiri Interne

Ai umor? Stii sa spui glume? Inscrie-te la noul concurs TV de la Antena 1!

Scris de Alexandru Manea

Romanii au umor, se stie! Iar acum e momentul ca talentul nostru national sa fie scos la lumina si facut vedeta! Antena 1 da startul cautarilor pentru cel mai amuzant roman, pentru cel al carui umor poate face o tara intreaga sa se distreze.

COMMERCIAL IMAGE - Jerry Seinfeld performs onstage at the David Lynch Foundation:  A Night of Comedy honoring George Shapiro at the Beverly Wilshire Hotel on Saturday June 30, 2012 in Beverly Hills, Calif. (Photo by John Shearer/Invision for David Lynch Foundation/AP Images)

Cei care vor sa se inscrie in noul show pe care il pregateste Antena 1 sunt asteptati la casting. Daca au umor si prin tot ceea ce spun isi fac prietenii sa rada, romanii din toate colturile tarii care vor sa arate ca pot fi regii rasului sunt invitati sa se inscrie pe casting.a1.ro.

De cand se stiu, romanii sunt veseli si umorul i-a salvat din cele mai grele situatii. Cand e vorba de imaginatia romanilor, aceasta nu cunoaste limite: de la limbajul spumos al lui Creanga, la umorul fin al lui Caragiale si pana la stand up-ul contemporan care umple cafenelele, umorul s-a dovedit a fi un atribut national.

Asadar, oricine este in stare sa distreze si sa amuze publicul, este chemat la preselectie pe casting.a1.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu