Stiri externe

Agentul Scully din X Files suferă de depresie și are pierderi de memorie

Scris de Alexandru Manea

Gillian Anderson, actrița care a interpretat personajul Agentul Scully din celebrul serial X Files, se luptă de 14 ani cu depresia și a ajuns în prezent să aibă pierderi de memorie severe. Iată ce se întâmplă.

Agentul Scully din X Files suferă de depresie și are pierderi de memorie

Gillian Anderson, actrița cunoscută publicului ca Agentul Scully din serialul X Files, se luptă de 14 ani cu depresia severă. Vedeta a încercat terapii și tot felul de tratamente, însă nu a reușit să scape de aceste probleme. În prezent se confruntă chiar cu pierderi severe de memorie, ceea ce o împiedică să rețină chiar și replicile la filmările noilor sale proiecte.

În noua sa carte, „We: A Manifesto for Women Everywhere.”, actrița în vârstă de 48 de ani mărturisește că depresia o împiedicp d emulte ori să și iasă din casă și să își continue viața socială. “Sunt momente din viaţa mea în care simt că nu mai pot. Practic, nu mai am nici un chef să ies din casă”, a declarat ea.

Gillian s-a născut în Statele Unite, iar copilăria și adolescența le-a petrecut între Chicago și Londra. A avut o tinerețe tumultoasă, înconjurată de prieteni dependenți de droguri.

A fost căsătorită de două ori, cu Clyde Klotz, între 1994–1997, și cu Julian Ozanne, între 2004–2006 şi a avut o relaţie cu Mark Griffiths din 2006 până în 2012. Are 3 copii, Piper Maru, de 22 de ani, din prima căsnicie, Oscar, de 20 de ani, şi Felix, de 18 ani, din relaţia cu Griffiths.

We will be bold. We will challenge. Let’s use our voices. Happy #IWD2017 to us all. #BeBoldForChange #WeWomen

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu