ADPM Beauty

AGE FIRMING MARY COHR, noul tratament de lifting si fermitate pentru fata, gat si decolteu

Scris de Alexandru Manea

Top Line a lansat, in magazinul Xpert Beauty Baneasa, cel mai nou tratament complet de lifting si fermitate – AGE FIRMING MARY COHR, in cadrul unui eveniment sustinut de carismatica Cynthia Lambert, International Educational Manager Mary Cohr.

AGE FIRMING MARY COHR, noul tratament de lifting si fermitate pentru fata, gat si decolteu

Solutiile de infrumusetare Mary Cohr au la baza produse unicat, dezvoltate in jurul uleiurilor esentiale naturale pure. Filozofia de beauty Mary Cohr consta in inglobarea in solutii de ultima generatie a ingredientilor naturali puri cu rol holistic de imbunatatire a activitatii celulare si relaxare a simturilor.

Tratamentul nou lansat cuprinde o combinatie unica de miscari de masaj de lifting, dezvoltate special pentru fiecare zona vizata. Construit in 4 pasi, tratamentul AGE FIRMING este inovator atat din perspectiva formulelor, cat si prin tehnica de masaj care stimuleaza fermitatea celulara.

Tratamentul debuteaza printr-un dublu gomaj special, atat enzimatic, cat si mecanic, continua cu ser cu o concentratie ridicata de acid hialuronic pentru umplerea ridurilor si doua masti din bioceluloza create pentru fata si decolteu. Ingredientii folositi in pasii acestui tratament nu doar stimuleaza productia naturala de fibre elastice (colagen si elastina), ci au un rol protector continuu asupra acestora.

Efectul de lifting si ferimitate obtinut in urma tratamentului efectuat in cabinetul cosmetic este continuat si acasa prin folosirea MASTII FERMETÉ LIFTING, lansata concomitent cu noul tratament. Aceasta masca din bioceluloza este infuzata cu ser care creeaza la suprafata pielii un film tensor cu efect vizibil imediat.

Rezultate imediate: ten vizibil mai ferm!

Rezultate demonstrate: INSTANT si de DURATA: efect de lifting.

Durata: 50’

Pret recomandat: 90 euro

Tratamentele Mary Cohr reprezinta solutia completa, avansata tehnologic, inspirata din beneficiile ingredientelor naturale pentru:

–           Pierderea fermitatii

–           Pierderea volumului si relaxarea contururilor faciale

–           Riduri

–           Gat si decolteu ridat

–           Pierderea stralucirii

 

OFERTA speciala de lansare in SALOANE

Cura de 4 tratamente AGE FIRMING MARY COHR (3 + 1 CADOU) si 1 cura Jeunesse pentru acasa (Essences Vitales pentru piele deshidratata 5 ml, serum Nouvelle Jeunesse 5 ml, crema Nouvelle Jeunesse 15 ml si masca Nouvelle Jeunesse 15 ml), la pretul special 1,255 lei, fata de 1,875 lei.

S-a lansat LIFT SUMMUM GUINOT, tratamentul de fermitate pentru fata, gat si decolteu

 

Scrie un comentariu