News

Afla cu cine a petrecut Demi Moore o noapte… salbatica in Miami!

Scris de Administrator

Demi Moore a uitat parca de perioada dificila prin care a trecut, dupa ce a fost internata la dezintoxicare si a divortat de Ashton Kutcher. Actrita a revenit in atentia tuturor si s-a bucurat de o noapte de petrecere in compania artistilor mult mai tineri decat ea

Demi Moore este din nou intr-o forma de zile mari. Dupa un an tulburator in care s-a despartit de Ashton Kutcher, a fost internata la dezintoxicare si a avut foarte putine aparitii publice, actrita in varsta de 50 de ani a revenit in atentia fanilor.

Demi Moore s-a alaturat celebritatilor de la Chanel Beachside Barbecue si a fost in centrul atentiei: nici o camera de fotografiat nu a scapat-o din… obiectiv, a zambit, a dansat si s-a simtit in largul ei. Imbracata intr-o rochie mini, sexy, ea a fost extrem de apropiata de Lenny Kravitz.

Demi Moore pare sa se simta acum mai bine ca niciodata: s-a distrat de minune la petrecere, are un nou iubit muuult mai tanar decat ea, iar viata profesionala revine la normal. Actrita va fii pe marele ecran anul viitor, alaturi de Dakota Fanning si Elisabeth Olsen.

Scrie un comentariu