Stiri Interne

Afacerile lor au de suferit! David si Victoria Beckham au pierdut 26 milioane de dolari in 2018!

Scris de Iancu Iulia

Brandul lui David Beckham a inregistrat anul trecut pierderi de aproape 11 milioane de lire sterline, insa nici Victoria Beckham nu a avut un an mai bun. Linia sa vestimentara a avut pierderi de 10 milioane de lire sterline.

Compania care detine brand-ul lui David Beckham a pierdut mai bine de 10 milioane de lire sterline, la numai cateva saptamani dupa ce brand-ul sotiei sale s-a adancit si mai tare in criza financiara.

Brandul lui David Beckham, Kent & Curwen apartine companiei Trinity Brands UK, iar aceasta a avut in 2017 un deficit de 10 milioane de lire sterline.

Propietarii companiei au sperat ca fostul capitan de fotbal sa aduca castiguri extraordinare brand-ului, insa situatia lor s-a agravat tot mai mult.

Confrom publicatiei The Sun, compania a deschis un magazin in Covent Garden, insa acesta nu a atins deloc succesul mult asteptat. Din contra, a inregistrat pierderi majore.

“Cand propietarii companiei l-au ales, in urma cu patru ani, pe David Beckham sa fie imaginea brand-ului Kent & Curwen, acestia sperau ca fotbalistul sa-si aduca magia si asupra liniei vestimentare.” – a declarat un expert financiar pentru ziarul The Sun

Nici brandul Vicotriei Beckham nu are o situatie promitatoare. Insa exista si o veste buna. Compania a dezvaluit ca in acest moment colaboreaza cu serialul Peaky Blinders.

Afacerea cu de haine si accesorii de lux a fostei cantarete Spice Girls a aniversat 10 ani de la prima colectie lansata. Iar ultimele analize, arata ca Victoria Beckham pierde cate 10 milioane de lire sterline pe an. Asadar, sotii Beckham au avut parte de un an dificil, in care au pierdut impreuna aproape 26 de milioane de dolari.

Brand-ul de haine care are cel mai important magazin in Mayfair, in Londra, vinde obiecte vestimentare si cu 2.900 lire sterline pentru un palton de exrmplu, iar in 2016 a avut pierderi de 8,4 milioane de lire sterline.

Imperiul Victoriei Beckham este alcatuit din patru linii vestimentare, peste 400 de puncte de vanzare in peste 50 de tari si birouri la Londra si New York.

Scrie un comentariu