Evenimente

Adrien Brody si Alexandra Dinu au sosit in Romania pentru lansarea filmului “Bullet Head. Capcana mortala”

Scris de Alexandru Manea

Renumitul actor american Adrien Brody a sosit in premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare al noului sau film, “Bullet Head. Capcana mortala”, distribuit in Romania de Ro Image 2000.

Adrien Brody si Alexandra Dinu au sosit in Romania pentru lansarea filmului “Bullet Head. Capcana mortala”

Laureatul Oscar a fost prezent marti seara la Cinema City Cotroceni, alaturi de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiectie a filmului ce va rula in cinematografele din Romania incepand din 5 ianuarie 2018.

Cei doi actori si-au facut aparitia pe covorul rosu in fata unui numar impresionant de reprezentanti Mass Media si de invitati. Relaxati si incantati de prezenta in Romania, Adrien Brody si Alexandra Dinu au acordat scurte interviuri celor zece echipe de televiziune si au tinut apoi un discurs in sala de proiectie despre implicarea lor in productia de Hollywood.

La premiera de la Bucuresti, actorul american a purtat un costum D’S Damat, in timp ce Alexandra Dinu a intors toate privirile intr-un smoking elegant YSL.

La evenimentul de lansare al filmului “Bullet Head. Capcana mortala” au fost prezente vedete din cinematografie si televiziune, critici de film, bloggeri, oameni de business si jurnalisti.

Filmul “Bullet Head. Capcana mortala” ii are ca protagonisti pe Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas, precum si pe Alexandra Dinu, actrita din Romania fiind singura prezenta feminina din film.

Sorin Dutoiu si Christian Stan (YOLO Media), alaturi de Adrien Brody

“Mi-am dorit dintotdeauna sa joc alaturi de Adrien Brody, unul dintre actorii mei preferati. El este motivul pentru care am acceptat rolul din acest film, cu toate ca nu este unul foarte complex. Este prima mea experienta intr-un film american si sunt recunoscatoare pentru acest lucru. Stiu ca ma asteapta un drum lung si greu aici, insa am determinarea, curajul si ambitia de a munci pentru a ajunge acolo unde doresc. Ma bucur foarte mult ca Adrien a acceptat invitatia mea de a veni in Romania pentru premiera, iar sprijinul lui inseamna foarte mult pentru mine. Ma bucur mult ca am reusit sa fac aceasta premiera si acasa, la Bucuresti”, spune Alexandra Dinu.

Adina Halas

Andreea Perju

Corina

Corina Caragea

Alexandra Dinu si Adrien Brody alaturi de echipa Cinema City

Ellie White

Gabriel Stanciu si Mirela Bucovicean

Giulia Nahmany

Ileana Badiu

Laura Lazar

Mirela Bucovicean

Nicolai Tand

Sorin Dutoiu si Tania Budi (YOLO Media)

Tania Budi

Actorul Adrien Brody, premiat cu trofeul Oscar in 2003 pentru rolul din “Pianistul”, are la activ filme de succes precum „The Thin Red Line”, „Cadillac Records”, „Midnight in Paris”, si distinctii precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.

“Bullet Head. Capcana mortala” reprezinta debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, dupa mai bine de zece ani de activitate profesionala in lumea filmului italian, timp in care a avut roluri in productii de succes in industria cinematografica italiana, precum „Capri”, „L’Isola”, „Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata”.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distributia peliculei “Bullet Head. Capcana mortala”, in care joaca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas. Pelicula, regizata de Paul Solet si produsa de Millennium Films, a avut premiera mondiala in data de 8 Decembrie in Statele Unite.

Partenerii evenimentului de la Bucuresti au fost Obsentum, BRD si Evian. Evenimentul a fost organizat de YOLO Media si Somebody Production cu sprijinul Ro Image 2000 si Cinema City.

Filmul “Bullet Head. Capcana mortala” este distribuit de Ro Image 2000 si va putea fi urmarit in toate cinematografele din Romania incepand cu data de 5 ianuarie 2018.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu