Stiri Interne Video

Adriana Trandafir, după 6 săptămâni de stat în spital cu coronavirus: „Am fost sigură că am să mor!”

Scris de Ana Kozma

Adriana Trandafir a fost infectată cu temutul COVID-19 și a traversat clipe de coșmar în perioada cât a stat internată în spital. A povestit despre cele mai grele momente ieri seară, într-o emisiune tv. Vedeți aici mărturisirile ei cutremurătoare.

Adriana Trandafir, după 6 săptămâni de stat în spital cu coronavirus: „Am fost sigură că am să mor!”

Adriana Trandafir simte că a trecut pe lângă moarte după ce a fost infectată cu temutul virus COVID-19. Actrița a stat mai multe săptămâni internată în spital, timp în care s-a simțit extrem de rău. Acum s-a vindecat și a vorbit pentru prima oară public despre clipele de coșmar pe care le-a trăit, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea la Antena 3.

Adriana Trandafir spune că boala a debutat pe 12 iunie cu senzație de frig și disconfort la nivelul gâtului. Nu i s-a părut inițial ceva grav, ci poate doar roșu în gât. Peste noapte însă, starea ei s-a înrăutățit considerabil.

„În noaptea aia, am început să am temperatură, am început să tuşesc. Și am avut senzaţia aia de sfârşeală, de oboseală. Am zis că sunt obosită şi până dimineaţă o să îmi treacă. Dimineaţa, când m-am trezit, mai bine nu mă trezeam. Îmi era atât de rău! Îmi era greu să ţin ochii deschişi. Nu puteam să mişc capul, nu puteam să respir, parcă eram lovită de toate tancurile planetei.

Am început să vomit. Ieşeam la toaletă foarte des. Apoi mi-au dispărut gustul şi mirosul şi mi-a fost atât de rău încât nu mă mai puteam ridica din pat. Am avut senzaţia de nu ştiu câte ori că am să mor. Am fost sigură că am să mor!”, a povestit ea.

Cazul Andreea Esca: „Am avut COVID-19!” Soțul ei a fost intubat la terapie intensivă!

Scrie un comentariu