Stiri externe

Adriana Lima, ultima defilare pentru Victoria’s Secret dupa 19 ani de prezentat pe podium

Scris de Iancu Iulia

Adriana Lima a izbucnit in lacrimi pe podiumul prezentarii de moda Victoria’s Secret. Ea a anuntat ca aceasta o fost ultima sa aparitie, dupa 19 ani, printre ingerii Victoria’s Secret.

Cu cateva ore inaintea marelui spectacol, Adriana Lima a confirmat ca showul Victoria’s Secret 2018 va fi ultimul din cariera sa de model.


Adriana Lima este modelul care a stat cel mai mult timp pe podiumul de la Victoria’s Secret. A prezentat timp de 18 ani.

Modelul de 37 de ani le-a multumit tuturor in momentul in care a inchis fashion show-ul anului. Si-a dus mainile in dreptul pieptului si a izbugnit in plans.


Cand a ajuns in capatul podiumului, frumoasa brazilianca si-a aratat recunostiinta pentru momentele frumoase petrecute in famila Victoria’s Secret.

Adriana a prezentat doua tinute, cea de-a doua a fost din dantela neagra si a avut un decolteu in V.

Adrina Lima, mama a doi copii, a confirmat pe Instagram faptul ca se va retrage de la Victoria’s Secret dupa 19 ani. Ea a pregatit un mic montaj cu cele mai importante aparitii ale sale de-a lungul timpului.


Adirana este inger pentru Victoria’s Secret inca din anul 2000 si a scris pe Instagram: „Draga Victoria, iti multumesc pentru faptul ca mi-ai aratat lumea, ca ti-ai impartasit secretele cu mine. Si cel mai important lucru, iti multumesc nu doar pentru faptul ca mi-a dat aripi ci pentru ca m-ai invatat sa zbor. Multa iubire pentru toti fanii din lume. Love, Adriana.”

    

Scrie un comentariu