Stiri externe Style Radar

Adriana Lima, sexy pe plajele din Brazilia! E vedeta celei mai noi campanii Vogue Eyewear!

Scris de Administrator

Adriana Lima, supermodelul brazilian care este adesea inclus pe primele locuri ale topurilor celor mai frumoase femei din lume, este vedeta noii campanii Vogue Eyewear, realizata pe plajele din Brazilia!

adriana-lima-vogue-eyewear

Nascuta si crescuta in Brazilia, Adriana Lima este fara indoiala una dintre cele mai frumoase femei din lume. Faima Adrianei Lima a depasit granitele lumii modei, consolidandu-i statutul in cadrul culturii pop. Cariera sa de fotomodel, intinsa pe mai bine de un deceniu, include defilarea pe cele mai prestigioase podiumuri, aparitii pe numeroase coperte ale celor mai importante reviste de moda si participarea la campanii de succes in afara lumii modei.

adriana-lima-vogue-eyewear1 adriana-lima-vogue-eyewear2 adriana-lima-vogue-eyewear4

„Adriana este esenta femeii Vogue Eyewear. Este amuzanta, dornica sa cocheteze si este interesata de tot ce are legatura cu moda”, declara Mariavittoria Di Stasi, Brand Director Vogue Eyewear.

adriana-lima-vogue-eyewear5 adriana-lima-vogue-eyewear6 adriana-lima-vogue-eyewear7

Campania care o prezinta pe Adriana Lima, realizata in Buzios, Brazilia – legendara destinatie de vacanta facuta celebra de Brigitte Bardot in anii ’60 – a fost produsa de Ellen von Unwerth, cunoscuta pentru fotografierea celor mai frumoase femei din lume. Campania – o expresie a spiritului tropical – este alcatuita din sase imagini in care Adriana poate fi vazută purtand cele mai noi modele Vogue Eyewear.

adriana-lima-vogue-eyewear8 adriana-lima-vogue-eyewear9 adriana-lima-vogue-eyewear10

„Filmarea campaniei Vogue Eyewear in tara mea natala, Brazilia, a reprezentat un moment foarte special. Este o colectie cu adevarat unica, cu note extrem de feminine si culori vii, ceea ce o face ideala pentru orice femeie si orice ocazie,” spune Adriana Lima.

adriana-lima-vogue-eyewear11 adriana-lima-vogue-eyewear3

Scrie un comentariu