News

Adriana Bahmuteanu s-a dus la interviul de angajare in colanti cu imprimeu de pantera

Scris de Alexandru Manea

Adriana Bahmuteanu si-a incercat norocul, in anii 90, batand la usile postului TV Realitatea pentru a se angaja ca reporter. Din pacate, prima impresie pe care a facut-o nu a fost deloc buna, ea aparand la interviu imbracata in colanti cu imprimeu e pantera si decolteu generous, fapt care l-a facut pe Silviu Prigoana, patronul televiziunii de atunci sa ii spuna: „Sunteti imbracata ca o curva!”.

Silviu Prigoana isi aminteste cu mult haz de momentul in care si-a intalnir pentru prima data actuala sotie.

Adriana Bahmuteanu era in anii ’90 un jurnalist in plina ascensiune si, in incercarea de a se angaja la Realitatea TV, a batut la usa biroului lui Prigoana.

Prima impresie pe care a oferit-o a fost insa dezastruoasa. Asta intrucat a ajuns imbracata cu totul inadecvat: purta colanti cu imprimeu de pantera, cizme inalte si decolteu adanc. Reactia lui Prigoana, fara sa banuiasca o secunda ca i se adreseaza viitoarei sale sotii, a fost pe masura aparitiei:

„A venit la mine in birou. Era imbracata cu o pantaloni mulati pantera, niste cizme si cu un decolteu foarte generos. Si i-am spus ca a gresit intrarea. Imi pare rau, sunteti imbracata ca o curva. Aici e televiziune. Discoteca e usa urmatoare. Ati gresit intrarea. Cand va  imbracati decent, putem sa avem o discutie.

Pe urma s-o fi imbracat decent. A venit, a stat de vorba cu asociatul meu. Aveam nevoie de cineva care sa faca un talk show pe administratie publica, si ea lucrase si la Antena tot pe administratie publica. Era beton pe administratie publica. Nu cred ca a fost o mare greseala ca a fost angajata, dar eu nu am vrut sa o angajez”, a declarat Prigoana.

Scrie un comentariu