Stiri Interne

Adrian Nastase va fi socru mare! Iata cu cine se insoara fiul lui!

Scris de Alexandru Manea

Adrian Nastase va fi socru mare. Fiul lui cel mare, Andrei, planuieste sa se insoare cu iubita lui, Bianca Ciuvat, cu care are o relatie de ani buni.

andrei-nastase-bianca

Adrian Nastase va fi socru mare! Iata cu cine se insoara fiul lui!

Adrian Nastase va fi socru mare. Fiul lui, Andrei, are o relatie de cinci ani cu Bianca Ciuvat, un fost manechin, si se pregateste de insuratoare.

“Casatoria urmeaza, dar o sa fie o surpriza. Avem o relatie foarte frumoasa, iar nunta e doar o verigheta, o hartie in plus. Ne dorim, insa, foarte mult copii, in special o fetita. Pentru mine Bianca e femeia perfecta si a fost dragoste la prima vedere, chiar daca ea nu m-a crezut mult timp”, a declarat Andrei pentru Click.

andrei-nastase-logodnica

El spera sa aiba o casnicie de lunga durata cu Bianca, precum cea a parintilor lui, cei care au ramas impreuna si la bine si la rau.

Bianca, aleasa lui, este fost manechin si, in prezent, are o afacere cu distributia de haine de firma. La randul ei, se declara nerabdatoare sa devina parinte. “Daca ne va da Dumnezeu un copil, sper sa aiba ochii lui Andrei. E un baiat curat, sincer, asa cum mi-l doresc. E sufletul meu pereche”, a declarat ea.

Rochiile si salopetele Mirelei Stelea, in boutique-ul norei lui Adrian Nastase

Scrie un comentariu